تیتر امروز

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلا دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلا دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...
افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

این ویژگی‌های شخصیتی افراد را در ۱۰ ثانیه کشف کنید

شاید برای شما غیر قابل باور باشد، امّا این یک حقیقت است که می‌توان در چند ثانیه از شخصیت برخی از افراد پرده برداشت.

کد خبر: ۹۵۸۵۵
۱۰:۰۲ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۰

کشف ویژگی‌های شخصیتی افراد

دیدارنیوز ـ برخی از افراد بر این باورند که شما نمی‌توانید یک کتاب را بر اساس جلد آن قضاوت کنید، امّا این یک واقعیت است که برداشت‌های اول، اغلب برداشت‌های ماندگاری هستند. اغلب ما وقتی برای نخستین بار شخصی را می‌بینیم، به سرعت و به طور ناخودآگاه، شخصیت یک فرد را قضاوت می‌کنیم.

در خصوص این موضوع که ما به دنبال قرار ملاقات با یک فرد، استخدام کردن و همراه شدن با او هستیم و یا به عنوان شریک زندگیمان انتخابش می‌کنیم این سوال مطرح می‌شود که آیا می‌توانیم به او اعتماد کنیم و یا شخصیت او به گونه‌ای است که با ویژگی‌های شخصیتی ما سازگاری داشته باشد و یا توانایی‌های لازم را دارد یا خیر؟!

برداشت ما از دیگران باعث می‌شود که در خصوص نحوه رفتار آن‌ها تصمیماتی بگیریم که این تصمیم‌گیری می‌تواند از رای دادن به یک نامزد انتخاباتی تا پذیرفتن داده‌ها و اطلاعات تاریخی یک مورخ باشد.

ممکن است اغلب اوقات، دیگران شما را به صورت سریع و غیرعادلانه قضاوت کنند و یا شما نیز این کار را در مورد فرد دیگری انجام دهید، امّا به هر روی اتفاقی است که می‌افتد؛ به طوری که حتی گاهی اوقات، شواهد خلاف این قضاوت کردن‌ها هم نمی‌توانند به کمک ما بیایند و برداشت اولیه ما از یک شخص را تحت تاثیر قرار دهند.

در این مطلب به برخی از مواردی اشاره می‌کنیم که نشان می‌دهند شما می‌توانید در مدت ۱۰ ثانیه، چه چیز‌هایی درمورد شخصیت یک فرد بیان کنید.
امانت

به عنوان بخش مهمی از تکامل انسان، ما می‌توانیم نوعی قضاوت مبتنی بر قابل اعتماد بودن را انجام دهیم تا از خود در برابر آسیب‌های موجود محافظت کنیم و در این میان، برخی از مردم بر این باور هستند که در ۱۰ ثانیه می‌توانند تشخیص دهند که آیا می‌توانند به کسی اعتماد کرده و دروغ و صحت گفتار او را تشخیص دهند یا خیر؟!

هنگامی که می‌خواهیم با فردی دوست شویم شاید در این فکر باشیم که آیا در ابتدا توانسته‌ایم ازنظر ظاهری جذب او شویم یا خیر؟ چراکه اغلب افراد تمایل دارند جذب افرادی شوند که شبیه به خودشان باشد و بنابراین، به دنبال ویژگی‌های بالقوه افرادی می‌روند که قصد دارند با آن‌ها ارتباط دوستی داشته باشند و تمایل دارند که این افراد را بیشتر شبیه خود بدانند.

برونگرایی

شخصی که با او دیدار می‌کنید شخصیتی برونگراست یا خجالتی و درونگرا؟ متوجه این ویژگی شخصیتی شدن در ۱۰ ثانیه اول دیدار، نسبتا آسان است چرا که زبان بدن، تماس چشمی، هیجان در صدای افراد، حالت‌ها و میمیک چهره و حرکات دست افراد، می‌توانند اطلاعات مربوط به افراد را نشان دهند.

روان رنجوری

رفتار ژرموفوبیک مانند اجتناب کردن از دست دادن، تکان خوردن، بهداشت شخصی و برخی از عادت‌های تکراری مانند جویدن ناخن از جمله مواردی هستند که می‌توان در مدت کوتاهی متوجه آن شد و درمورد اضطراب شخص باید گفت حتی اگر دلیل ترس و اضطراب آن فرد برای ما روشن نباشد، امّا می‌توان متوجه آن شد.

شایستگی

یکی از محققان، در خصوص پاسخ و واکنش افراد به چهره دیگران مطالعاتی انجام داد و به دنبال آن متوجه شد افرادی که لب‌های نازک و چین و چروکی در گوشه چشم خود دارند افرادی متمایز، باهوش و مصمم هستند. این در حالی است افرادی که چهره بچگانه‌ای دارند صادق، مهربان و خونگرم و فرمانبردار هستند.

در مطالعه دیگری، درمورد چگونگی انتخاب نامزد‌ها بر اساس ظاهرشان، از شرکت‌کنندگان خواسته شد که عکس‌های کاندیدا‌ها را به منظور میزان صلاحیت آن‌ها ارزیابی کنند که بدنبال آن، در این مطالعه، شرکت کنندگان، نامزدی را انتخاب کردند که مشخص شد توانسته بود صرفا بر اساس چگونگی صلاحیت آن‌ها در انتخابات در این رقابت‌ها برنده شود.

استقبال از تجربه‌های متفاوت

زبان بدن یک روش آسان برای این است که متوجه شویم آیا فردی در ۱۰ ثانیه جلسه اولیه، از تجربه‌های متفاوت استقبال می‌کند یا خیر؟ اگر افراد، پذیرای شما باشند باید سرشان بالا باشد و در حالی که خوشحالی در چهره آن‌ها مشخص است با شما تماس چشمی برقرار کنند. وقتی فردی پذیرای شما نباشد زبان بدنش نیز این حالت را نشان می‌دهد؛ به طوری که تماس چشمی برقرار نمی‌کند و از حالت چهره او می‌توان به مخالف بودنش پی برد.

برچسب ها: روانشناسی
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد