تیتر امروز

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟

این سیزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

پرداخت یارانه نقدی به متقاضیان از تیر ۱۴۰۰

مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها: تحریم‌ها در بحث صادرات فرآورده‌های نفتی و همچنین مصوبات کرونا روی درآمد‌های ما تأثیر می‌گذارد و باعث می‌شود صددرصد منابع محقق نشود.

کد خبر: ۹۵۶۶۴
۱۰:۰۱ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۰

پرداخت یارانه نقدی به متقاضیان

دیدارنیوز ـ امید حاجتی گفت: سال ۹۹ بالغ بر ۳۰ درصد منابع معادل ۷۰ هزار میلیارد تومان سازمان هدفمندی کسری منابع داشتیم. طبیعتاً مصارف شامل هزینه‌های اجتناب‌ناپذیر است که کار را برای مدیریت آن سخت می‌کند. در این راستا با استفاده از ظرفیت اسناد خزانه بسیاری از تعهدات را پرداخت کردیم و برخی تخصیص‌ها لغو شد.

وی با بیان اینکه ۳۵ درصد مصارف در سال جاری رشد کرده است و از ۲۷۰ هزار میلیارد تومان به ۳۳۴ هزار میلیارد تومان رسیده است، عنوان کرد: تحریم‌ها در بحث صادرات فرآورده‌های نفتی و همچنین مصوبات کرونا روی درآمد‌های ما تأثیر می‌گذارد و باعث می‌شود صددرصد منابع محقق نشود. در ۶ ماهه نخست سال جاری، منابع هدفمندی ما را به سختی می‌اندازد چرا که هزینه‌ها باید تأمین شود که در راس آن‌ها یارانه سرپرستان خانوار در بخش نقدی و معیشتی و همچنین پرداختی به کمیته امداد و بهزیستی قرار دارند.

مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها تأکید کرد: امسال در پرداختی به کمیته امداد امام خمینی ۳۳۸ درصد رشد داریم. همچنین علاوه بر این موضوع، تخصیص اعتبار به بنیاد شهید، طرح سلامت، خرید تضمینی گندم، خرید تضمینی آب پرداخت می‌شود مثلاً ۲۲ هزار میلیارد تومان برای خرید تضمینی گندم اختصاص می‌دهیم که با امنیت غذایی کشور در ارتباط است.

برچسب ها: یارانه نقدی
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها