تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

اختلاف ۸ میلیاردی بر سر مغانلو

سانتاکلارا برای رضایتنامه مغانلو ۶۵۰ هزار دلار به‌ علاوه ۳۰درصد حق ترانسفر را می‌خواهد اما پرسپولیسی‌ها فعلاً حاضر شده‌اند ۳۰۰ هزار دلار بپردازند.

کد خبر: ۹۵۶۳۳
۰۸:۵۷ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۰

اختلاف ۸ میلیاردی بر سر مغانلو

دیدارنیوز - روزنامه همشهری نوشت: «شهریار مغانلو که بعد از نیم‌فصل حضور در لیگ پرتغال با انتقالی قرضی راهی پرسپولیس شد، با نمایش‌های خوبش نظر مثبت کادر فنی و هواداران پرسپولیس را جلب کرد. تجربه نیم‌فصل حضور در فوتبال اروپا، در بازگشت به پرسپولیس این فرصت را برای مغانلو ایجاد کرد تا نمایشی امیدوارکننده‌ داشته باشد. ۴ گل زده در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا سهم مهمی از سوی او برای صعود تیمش به مرحله بعدی داشت و در شرایطی که قفل دروازه‌ها در لیگ برتر برای او بسته به‌ نظر می‌رسید، مغانلو در بازی آخر پرسپولیس مقابل ذوب‌ آهن و در شرایطی که با مصدومیت مواجه بود، یک گل حیاتی زد تا زمینه‌ساز برد مهم تیمش در اصفهان باشد.

با توجه به عملکرد موفقیت‌آمیز مغانلو، حالا باشگاه پرسپولیس دنبال مسیری برای مذاکره با باشگاه پرتغالی برای انتقال دائمی شهریار است. مغانلو قراردادی ۳ ساله با باشگاه سانتاکلارا دارد که یک فصل از آن گذشته است. پرسپولیس اما امیدوار است در رایزنی دوباره با این باشگاه شرایط را برای پرداخت مبلغ رضایتنامه و قرارداد مجدد با این مهاجم فراهم سازد. نکته حائز اهمیت مسائل مالی است و مسئولان پرسپولیس دنبال این خواهند بود تا شرایط صدور رضایتنامه به شکلی نباشد که نظام مالی این تیم را به درد سر بیندازد. آنها قصد دارند طبق برنامه‌ای که در نیم‌فصل و در مقطع پنجره زمستانی دنبال کردند، بار دیگر رضایت باشگاه سانتاکلارا را برای صدور رضایتنامه این مهاجم ایرانی فراهم کنند.

آخرین اخبار اما حاکی از آن است که مذاکرات پرسپولیس با سانتاکلارا هنوز به نتیجه قطعی نرسیده و اتفاقا چالش‌هایی میان ۲ باشگاه ایجاد شده که ممکن است پروسه انتقال قطعی مغانلو به پرسپولیس را با مشکل مواجه کند. پرسپولیسی‌ها در این چند هفته مذاکراتی را با باشگاه پرتغالی برای گرفتن رضایتنامه مغانلو انجام دادند ولی پیشنهادی که مدیران سانتاکلارا به پرسپولیس داده‌اند یک پیشنهاد سنگین است. آنها برای صدور رضایتنامه مغانلو خواهان دریافت مبلغ ۶۵۰ هزار دلار هستند. پرتغالی‌ها ۳۰درصد هم بابت حق انتقال می‌خواهند تا اگر مغانلو از پرسپولیس به تیم دیگری ترانسفر شود، ۳۰درصد از پول فروش این بازیکن به آنها برسد. این پیشنهاد مسئولان پرسپولیس را حسابی غافلگیر کرده و قطعا آنها نمی‌توانند در این بحران مالی، مبلغی حدود ۱۵ تا ۱۶ میلیارد تومان بابت رضایتنامه مغانلو پول بدهند. آخرین مبلغی که پرسپولیس برای جذب مغانلو به طرف پرتغالی پیشنهاد داده، ۳۰۰هزار دلار است که این مبلغ هم مورد رضایت پرتغالی‌ها نیست. باید دید مدیران پرسپولیس با توجه به علاقه کادر فنی به مغانلو قادر خواهند بود شرایط را برای ادامه همکاری این بازیکن با پرسپولیس در فرصت باقیمانده تا پایان قرارداد قرضی فراهم کنند یا خیر. بدون شک ازدست‌دادن مغانلو اتفاق خوبی برای پرسپولیس نخواهد بود.»


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها