تیتر امروز

الهه شعبانی: غم و اندوه خود را سرکوب نکنید/ افراد در این شرایط به نصیحت نیاز ندارند/ حرف زدن بخشی از درمان است/ از خودتان مراقبت کنید تا تاب بیاورید
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک روانشناس بالینی

الهه شعبانی: غم و اندوه خود را سرکوب نکنید/ افراد در این شرایط به نصیحت نیاز ندارند/ حرف زدن بخشی از درمان است/ از خودتان مراقبت کنید تا تاب بیاورید

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان الهه شعبانی روانشناس بالینی بود؛ با او درباره اینکه در شرایط کنونی چه باید کرد و چه نباید کرد صحبت کردیم؛ هر چند که او معتقد است نمی‌توان برای همه...
واکنش تند سفیر پیشین ایران در انگلستان به اظهارات اخیر دبیر شورایعالی دفاع؛ آقای شمخانی! چه کسی به تو اجازه داده که کشور را به سمت جنگ ببری؟ / ویتکاف را به تهران دعوت کرده و در دور بعدی مذاکره به واشنگتن سفر کنید
در گفت‌وگو با دیدار مطرح شد

واکنش تند سفیر پیشین ایران در انگلستان به اظهارات اخیر دبیر شورایعالی دفاع؛ آقای شمخانی! چه کسی به تو اجازه داده که کشور را به سمت جنگ ببری؟ / ویتکاف را به تهران دعوت کرده و در دور بعدی مذاکره به واشنگتن سفر کنید

سفیر پیشین ایران در بریتانیا در گفت‌وگو با دیدارنیوز با انتقاد شدید از مواضع اخیر علی شمخانی درباره قریب‌الوقوع بودن جنگ ایران و آمریکا گفت: آقای شمخانی! تو به هر در و دیواری زدی که بعد از دبیری...
مذاکرات ایران و آمریکا «فعلا» به پایان رسید/ وزارت خارجه: تفاهم طرفین برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها
تنها رسانه‌های دولتی و نزدیک به حکومت روایت این مذاکرات را منتشر می‌کنند و رسانه‌های مستقل داخلی در عمان حضور ندارند

مذاکرات ایران و آمریکا «فعلا» به پایان رسید/ وزارت خارجه: تفاهم طرفین برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها

مذاکرات روز جمعه ایران و آمریکا که قرار بود ساعت ۰۹:۳۰ صبح به وقت تهران آغاز شود، با بیش از دو ساعت تاخیر در مسقط پایتخت عمان شروع شد و تا حدود ساعت ۱۷:۰۰ امروز ادامه داشت. پس از پایان مذاکرات،...

اشکنازی: کشورهای عربی بیشتری سازش با اسرائیل را بررسی می‌کنند

وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در اظهاراتی مدعی شد که دیگر کشورهای عربی نیز در حال بررسی عادی سازی روابط خود با تل‌آویو هستند.

کد خبر: ۹۵۰۶۳
۰۹:۰۲ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۰

اشکنازی: کشورهای عربی بیشتری سازش با اسرائیل را بررسی می‌کنند

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری سما فلسطین، روز سه شنبه، گابی اشکنازی، وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی گفت که درسایه توافق نامه‌های عادی سازی امضا شده با امارات، بحرین و مراکش برخی از کشورهای عربی دیگر نیز در حال بررسی بهبود روابط خود با اسرائیل هستند.

طبق گزارش رسانه‌های عبری، اشکنازی در مصاحبه با خبرنگاران فاش کرد که روزانه با هفت وزیر خارجه کشورهای عربی از طریق برنامه "واتس آپ" ارتباط برقرار می‌کند.

اشکنازی توضیح داد که با وزیران خارجه هفت کشور عربی از جمله کسانی که روابط دیپلماتیک با اسرائیل ندارند دائما در تماس است و به طور روزانه با برخی از آنها از طریق واتس اپ ارتباط برقرار می‌کند.

وی گفت که به آینده خوش بین است زیرا حتی بعد از جنگ غزه نیز روابط با کشورهای عربی به سطح خوبی رسیده است.
اشکنازی افزود: "امیدوارم که یائیر لاپید، وزیر خارجه بعدی اسرائیل همچنان این روند را به جلو سوق دهد؛ زیرا پیشرفت تاکنون در یک مسیر بسیار سریع انجام شده است. ظرفیت‌های زیادی وجود دارد و اگر ما به همین ترتیب ادامه دهیم، غیرقابل برگشت خواهد بود."

وی خاطرنشان کرد که انتظار می‌رود ایالات متحده به زودی یک فرستاده ویژه در خاورمیانه منصوب کند که برای تقویت توافقات انجام شده در دوران ترامپ و ترویج عادی سازی بین اسرائیل و کشورهای خاورمیانه و جهان عرب تلاش خواهد کرد.

اشکنازی گفت که "مقامات ارشد دولت آمریکا به او گفته‌اند پس از تشکیل دولت جدید اسرائیل در این زمینه اقدام خواهند کرد."
وی اظهار داشت که آمریکایی‌ها گفته‌اند می‌خواهند قراردادهای عادی سازی بیشتر را ترویج کنند و تأکید کردند که با استفاده از اصطلاح "توافق نامه‌های ابراهیم" مشکلی ندارند.

اخیرا منابع آگاه آمریکایی اعلام کردند که وزارت خارجه این کشور از به کارگیری اصطلاح "توافق‌های ابراهیم" در اشاره به توافق‌های عادی سازی روابط میان کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی اجتناب می‌کند.

در آخرین ماه‌های ریاست جمهوری دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا، رژیم صهیونیستی در سایه حمایت‌های دولت ترامپ، توافق‌هایی موسوم به "توافق نامه ابراهیم" را برای عادی سازی روابط با کشورهای عربی از جمله بحرین، امارات و مراکش به امضا رساند که این توافق‌ها محکومیت شدید مردم این کشورها و حامیان فلسطین را به دنبال داشت.

درهمین راستا باراک راوید، خبرنگار سیاسی  به نقل از "محافل آمریکایی" گزارش دادکه "دولت بایدن در حال بررسی انتصاب «دان شاپیرو» به عنوان مامور توسعه توافق نامه‌های عادی سازی روابط با اسرائیل است.

وزارت خارجه ایالات متحده از هرگونه اظهار نظر در این باره خودداری کرده است، اما اشکنازی تاکید کرد که دولت بایدن هنوز هیچ تصمیمی را که دولت ترامپ در مورد این موضوع اتخاذ کرده لغو نکرده است و دولت جدید به شدت نسبت به نتایج توافق نامه‌های عادی سازی شده توسط دولت ترامپ ، مانند فروش هواپیماهای F-۳۵ به امارات و به رسمیت شناختن حاکمیت مراکش در صحرای غربی حساس است."

اشکنازی با ابراز خرسندی از وضعیت روابط با دولت بایدن گفت: "در طول دوره تغییر دولت در آمریکا و همچنین در دوران جنگ غزه ما سعی کردیم روابط را به درستی مدیریت کنیم و اکنون روابطمان در وضعیت خوبی است. من با آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا توافق کردم طوری عمل کنیم که طرف مقابل شوکه نشود و همینطور هم شد. در سفر دو هفته پیش وی به اسرائیل، توافق شد که یک کار گروه مشترک برای اسرائیل و ایالات متحده در مورد مسئله فلسطین ایجاد شود.

اشکنازی فاش کرد: اولین جلسه کارگروه جهت بحث در مورد قصد دولت بایدن برای بازگشایی کنسولگری آمریکا در قدس برگزار شد و به نظرم این دفتر در همان محل کنسولگری گذشته در خیابان آگرون در قدس خواهد بود.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۰ بهمن
امروز دوشنبه ۲۰ بهمن
امروز دوشنبه ۲۰ بهمن
امروز دوشنبه ۲۰ بهمن
پرطرفدارترین ها