تیتر امروز

سید عباس نبوی: ما در بعضی از مسائل شکست‌ خوردیم/ عباس معینی: هرچه جلو آمدیم؛ تفکیک قوا و دموکراسی کمرنگ شد
در مناظره با موضوع بررسی تطبیقی پیش نویس قانون اساسی با قانون مصوب مطرح شد (قسمت اول)

سید عباس نبوی: ما در بعضی از مسائل شکست‌ خوردیم/ عباس معینی: هرچه جلو آمدیم؛ تفکیک قوا و دموکراسی کمرنگ شد

"بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت" موضوع مناظره‌ای با حضور آقایان سید عباس نبوی و عباس معینی به میزبانی دیدار اندیشه بود.
فرشاد مؤمنی: حرکت به سمت توزیع عادلانه قدرت، راه نجات امروز ماست
به مناسبت روز جهانی کارگر برگزار شد

فرشاد مؤمنی: حرکت به سمت توزیع عادلانه قدرت، راه نجات امروز ماست

به مناسبت روز جهانی کارگر، ۱۱ اردیبهشت، گروه علمی، تخصصی صلح انجمن جامعه شناسی ایران با همکاری مدرسه مطالعات نقد اقتصاد سیاسی باشگاه اندیشه، نشستی با موضوع «جایگاه کارگران در ساخت ساختمان صلح...
توقف مذاکرات؛ تعلیق یا تعویق؟/ خرد شدن مردم زیر فشار تورم/ پیامک حجاب؛ تکرار چند باره یک شیوه اشتباه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توقف مذاکرات؛ تعلیق یا تعویق؟/ خرد شدن مردم زیر فشار تورم/ پیامک حجاب؛ تکرار چند باره یک شیوه اشتباه

این نود و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

شناسایی ۱۳ دارو به عنوان گزینه‌های بالقوه درمان کووید-۱۹

محققان در بررسی جدید ۱۳ دارو را براساس عواملی مانند قدرت، مکانیسم عملکرد و ایمنی به عنوان بالاترین ظرفیت برای درمان خوراکی کووید-۱۹ شناسایی کردند.

کد خبر: ۹۵۰۳۰
۱۶:۰۳ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۰

گزینه‌های بالقوه درمان کووید-۱۹

دیدارنیوز ـ به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، یافتن یک درمان قوی که بتواند ویروس کرونا را قبل از گرفتار کردن سیستم ایمنی بدن بیمار شکست دهد تا کنون یک هدف دست نیافتی بود، اما اکنون تحقیقات جدید نشان می‌دهد که بیش از ده‌ها داروی موجود یا داروی در دست ساخت می‌توانند این کار را انجام دهند.

محققان در این تحقیقات بیش از ۱۲ هزار دارو را در دو نوع مختلف سلول انسانی آلوده به کووید-۱۹ بررسی کردند. این دارو‌ها یا به تایید اداره دارو و غذای آمریکا رسیده بود یا از لحاظ ایمنی در انسان‌ها آزمایش شده بودند.

محققان از بین این داروها، ۹۰ مورد را شناسایی کردند که از تکثیر کووید-۱۹ حداقل در یکی از رده‌های سلول‌های انسانی جلوگیری می‌کند. در نهایت مشخص شد که از این داروها، عملکرد ۱۹ دارو با داروی «رمدیسیور» (remdesivir) هماهنگ بود و یا فعالیت آن را تقویت می‌کرد.

دکتر توماس راجرز استادیار بخش ایمونولوژی و میکروبیولوژی در موسسه تحقیقات «اسکریپس» گفت: برخی از موثرترین استراتژی‌های ضد ویروسی «کوکتل هایی» است که در آن چند داروی مختلف برای مقابله با عفونت به بیماران داده می‌شود، مانند آن‌هایی که برای درمان عفونت‌های HIV استفاده می‌شود.

محققان گفتند از ۱۹ دارویی که نوید درمان کرونا را می‌دهند، ۱۳ دارو بر اساس عواملی مانند قدرت، مکانیسم عملکرد و ایمنی، بالاترین ظرفیت را برای استفاده به عنوان درمان خوراکی کووید-۱۹ نشان می‌دهند.

بر اساس مطالعه‌ای که ماه جاری در مجله Nature Communications منتشر شد، چهار مورد از این ۱۳ دارو - «هالوفانترین» (halofantrine)، «نلفیناویر» (nelfinavir)، «سیمپراویر» (simeprevir) و «مانییدپین» (manidipine) - مورد تأیید سازمان غذا و داروی هستند و ۹ داروی دیگر در مراحل مختلف توسعه قرار دارند.

این مطالعه نشان داد که ۲ داروی دیگر توانایی «رمدیسیور» را در سرکوب ویروس افزایش می‌دهند: این دو دارو یکی «ریبوپرین» است؛ ترکیبی که به عنوان پیشگیری از تهوع و عفونت جراحی آزمایش شده است و دیگری «۱۰-دازاآمینوپترین» (۱۰-deazaaminopterin) یک مشتق فولیک اسید است.

پیتر شولتر رییس و مدیر عامل شرکت تحقیقاتی اسکریپس گفت: در حالی که اکنون واکسن‌های موثری علیه کووید-۱۹ در اختیار داریم، اما هنوز دارو‌های ضد ویروسی بسیار موثری نداریم که بتوانند از ابتلا به کرونا جلوگیری کرده و یا جلوی وخیم‌تر شدن این بیماری را بگیرند.

منبع: ایرنا
برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۶ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۱۶ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۱۶ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۱۶ ارديبهشت