تیتر امروز

پیرپسر؛ شاهکار سینمای ایران یا جوسازی رسانه‌ای؟
مناظره داغ بین دو منتقد سینما؛ آنتونیا شرکا و محمدتقی‌زاده

پیرپسر؛ شاهکار سینمای ایران یا جوسازی رسانه‌ای؟

فیلم «پیرپسر» با فروش صد میلیارد تومانی و بیش از یک میلیون مخاطب، به پدیده جنجالی این روز‌های سینمای ایران تبدیل شده است. اما آیا این موفقیت حاصل کیفیت هنری و ساختار منحصر‌به‌فرد آن است یا نتیجه...
محمدیان، مدیرمسئول دیدارنیوز: شنیده نشدن صداهای متکثر جامعه به بغض و نفرت بدل می‌شود
در نشست صمیمانه خانواده دیدار به مناسبت روز خبرنگار و هشت سالگی این رسانه مطرح شد؛

محمدیان، مدیرمسئول دیدارنیوز: شنیده نشدن صداهای متکثر جامعه به بغض و نفرت بدل می‌شود

نشست صمیمانه اهالی دیدار به مناسبت هشت ساله شدن «سایت خبری، تحلیلی دیدارنیوز» و روز خبرنگار چهارشنبه پانزدهم مردادماه برگزار شد.
زیباکلام: رضا پهلوی، جشن گرفته بود که اسرائیل، بزن!/ نظام، مواضع یک اقلیت ۲۰ درصدی را در بوق و کرنا می‌کند/ ابهری: پس از صد سال به چراغ گردسوز و بادبزن برگشتیم!/ اگر دوباره جنگ شد، چگونه مدیریت کنیم که بنزین به لیتری ۵۰ هزار تومان نرسد
بررسی کلان‌موضوعات سپهر سیاست و اجتماع در ایران با حضور دو استاد دانشگاه

زیباکلام: رضا پهلوی، جشن گرفته بود که اسرائیل، بزن!/ نظام، مواضع یک اقلیت ۲۰ درصدی را در بوق و کرنا می‌کند/ ابهری: پس از صد سال به چراغ گردسوز و بادبزن برگشتیم!/ اگر دوباره جنگ شد، چگونه مدیریت کنیم که بنزین به لیتری ۵۰ هزار تومان نرسد

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست و اجتماع در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و مجید ابهری، دو تن از اساتید دانشگاه رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات دیدار، ابعاد...

ممنوعیت توزیع متادون در داروخانه‌ها

مدیرکل درمان ستاد مبارزه با موادمخدر از عدم توزیع متادون در داروخانه‌ها خبر داد و گفت: یکی از دلایل اصلی حساسیت روی نحوه توزیع داروی متادون بحث مالی قضیه است.

کد خبر: ۹۴۹۸۶
۱۳:۳۶ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۰

ممنوعیت توزیع متادون در داروخانه‌ها

دیدارنیوز ـ رضا تویسرکان‌منش مدیرکل درمان ستاد مبارزه با موادمخدر اظهار کرد: موضع ستاد مبارزه با مواد مخدر دقیقاً همین چیزی است که رسماً اعلام شد. یعنی توزیع و عرضه دارو‌های آگونیست مورد استفاده در درمان اعتیاد به‌خصوص متادون، بدون اخذ مجوز از کمیته درمان، کاهش آسیب و حمایت‌های اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر وجاهت قانونی ندارد و مورد تأیید نیست.

وی افزود: در حال حاضر اصلاً قراری بر این نیست که بخواهند متادون را در داروخانه‌ها عرضه کنند چراکه اصلاً زیرساخت این کار در حال حاضر مهیا نیست.

مدیرکل درمان و حمایت‌های اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر بیان کرد: بر فرض اینکه روزی قرار بر ارائه متادون در داروخانه‌ها باشد باید این را بگویم لطمه‌ای بر کار صنف نمی‌خورد، یعنی همچنان مسیر عرضه‌ای که در مطب‌ها است قطع نمی‌شود و مطب همچنان می‌تواند دارو را به مراجعه‌کنندگانش بدهد.

تویسرکان منش منش گفت: یک ایده‌ای در حال حاضر وجود دارد که البته قطعی نشده و در حال بحث و بررسی است که گروه‌های خاصی مانند بیماران سرطانی که برای تسکین دردشان لازم است از برخی دارو‌های مخدر مانند متادون، شربت تریاک و مورفین استفاده کنند، به مطب‌ها مراجعه نکنند و به داروخانه‌ها بروند.

علت تعصب درمانگران روی متادون

مدیرکل درمان و حمایت‌های اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر ادامه داد: شاید جالب باشد بدانید که بحث خیلی بر روی دارو‌های دیگر مانند بوپرنورفین نیست و تعصب الان بر روی متادون است. به‌عنوان مثال الان داروی نالتروکسان در داروخانه‌ها با نسخه پزشک تحویل داده می‌شود و هیچ وقت برای این دوستان جای اعتراض نبوده، اما الان حساسیت‌ها فقط روی متادون است.

وی خاطرنشان کرد: یکی از دلایل اصلی حساسیت روی داروی متادون بحث مالی قضیه است که صنف درمانگران می‌گویند ما باید این دارو را بفروشیم و سود کنیم و صنف داروخانه‌ها هم علاقه‌مند به توزیع این دارو برای سود بیشتر هستند.

توزیع متادون نفع مالی دارد

تویسرکان‌منش تاکید کرد: نکته اصلی و بحث اصلی بر روی اقتصاد درمان دارو‌های اعتیاد است.

وی تصریح کرد: دوستان نگران هستند که اگر یک روزی طرحی بیاید که بخواهد توزیع متادون را از مطب به بیرون ببرد یک سودشان کم می‌شود و دو شاید دیگر مریض به آن‌ها مراجعه نکند.

مدیرکل درمان و حمایت‌های اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: ستاد مبارزه با مواد در جایگاه حاکمیتی قرار دارد و اصلاً درگیر این بازی‌های صنفی نمی‌شود و منافع ملت، جامعه و حاکمیت را در نظر می‌گیریم و چیزی را عنوان می‌کنیم که به نفع جامعه باشد.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۹ مرداد
امروز يکشنبه ۱۹ مرداد
امروز يکشنبه ۱۹ مرداد
امروز يکشنبه ۱۹ مرداد