تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
واکنش کلانتری به سنگینی و دست‌وپاگیری جلیقه محیط‌بان‌ها

تحریم اجازه وارد کردن جلیقه نمی‌دهد

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور بر ضرورت در اولویت قرار گرفتن دریافت حق‌آبه تالاب‌ها، کاهش آلودگی هوای کلانشهر‌ها و ساماندهی پسماند‌ها در دولت بعدی تاکید کرد.

کد خبر: ۹۴۹۱۲
۱۰:۳۶ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۰

مشکلات سنگینی جلیقه محیط بانان

دیدارنیوز ـ عیسی کلانتری رئیس سازمان محیط زیست کشور در پاسخ به این پرسش که مهم‌ترین اولویت‌های محیط زیستی در دولت بعد، باید چه مواردی باشد، بیان کرد: در حوزه محیط زیست به نظر من تمام مسائل مهم هستند، اما یکی به مقوله گرد و غبار و دیگری به وضعیت کلانشهر‌ها و آلودگی پسماند‌ها توجه می‌کند و همه‌ی این‌ها به منابع مالی که در اختیار قرار می‌گیرد، بستگی دارد.

وی ادامه داد:، اما موردی که از نظر من اولویت مهمی است، حق‌آبه تالاب‌های کشور است که حتما باید پرداخت شود. موضوع دیگر وضعیت هوای کلانشهر‌ها است که واقعا این مساله به سادگی قابل حل است.

کلانتری افزود: موضوع دیگر سر و سامان دادن به وضعیت پسماند‌های کشور است که بخش عمده آن را ما انجام دادیم و باقی آن هم باید انجام شود و در رابطه با این مسائل ما طرح داریم که اگر دولت بعد بخواهد، تقدیم می‌کنیم.

وی همچنین در مورد سنگین بودن جلیقه محیط‌بان‌ها و سختی حمل آن در هنگام ماموریت گفت: ما جلیقه خارجی نداریم و محیط‌بان‌ها مجبور هستند از همین جلیقه‌ها استفاده کنند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا این نوع جلیقه استاندارد است، گفت: به هر حال این‌ها تولید داخل است و نوع خارجی آن به دلیل تحریم و مشکلات دیگر وارد نمی‌شود. این اواخر هم دو محیط‌بان که کشته شدند یکی از آن‌ها گلوله به سرش اصابت کرده بود. یعنی اگر هم جلیقه داشت، بی‌فایده بود. البته دیگری که محیط‌بان زنجان بود، گلوله به سینه‌اش اصابت کرده بود.

رئیس سازمان محیط زیست کشور با تاکید بر اینکه در این مورد ما تابع نیروی‌های مسلح هستیم و هرچه آن‌ها استفاده می‌کنند، ما هم باید استفاده کنیم، گفت: البته هزینه این جلیقه‌ها بسیار کم‌تر از نوع خارجی آن است.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها