تیتر امروز

سعید شریعتی: شریعتمداری، هفته‌ای یک بار هوس بستن تنگه هرمز می‌کند!/ روحانی، همین که به حصر نرفته باید خدا را شکر کند/ رحمن قهرمان‌پور: ادامه مسیر در وضعیت آتش‌بس‌ شکننده، شدنی نیست/ با شناختی که از پزشکیان داریم، بعید بود که با تصمیم فردی با ترامپ دیدار کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با دو تحلیلگر مسائل سیاسی و بین‌الملل

سعید شریعتی: شریعتمداری، هفته‌ای یک بار هوس بستن تنگه هرمز می‌کند!/ روحانی، همین که به حصر نرفته باید خدا را شکر کند/ رحمن قهرمان‌پور: ادامه مسیر در وضعیت آتش‌بس‌ شکننده، شدنی نیست/ با شناختی که از پزشکیان داریم، بعید بود که با تصمیم فردی با ترامپ دیدار کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سعید شریعتی»، فعال سیاسی و «رحمن قهرمان‌پور»، تحلیلگر مسائل سیاست خارجی رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندروها...
نگرانی روسیه از حمله قریب الوقوع به ایران/ اروپا تمام تحریم‌های ایران را برگرداند/ اعلام بند‌های تحریمی مکانیسم ماشه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نگرانی روسیه از حمله قریب الوقوع به ایران/ اروپا تمام تحریم‌های ایران را برگرداند/ اعلام بند‌های تحریمی مکانیسم ماشه

این صد و بیستمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی فرهمند، منتقد و مدرس مطالعات سینمایی از پدیدارشناسی حجاب در سینمای ایران می‌گوید
«گپی نو» برنامه جدیدی از دیدارنیوز

علی فرهمند، منتقد و مدرس مطالعات سینمایی از پدیدارشناسی حجاب در سینمای ایران می‌گوید

«گپی نو» برنامه جدیدی از دیدارنیوز است که قصد دارد دغدغه‌ها و مسایل و مشکلات حوزه فرهنگ را پوشش دهد. از این رو نخستین مهمان این برنامه علی فرهمند، منتقد و مدرس مطالعات سینمایی بود.

انتقاد شدید از برند معتبر فرانسوی به دلیل سرقت طرح چفیه فلسطینی‌ها

یکی از معتبرترین برند‌های پوشاک جهان به دلیل فروش یک روسری که طراحی آن به‌شدت متأثر از کوفیه (چفیه) سنتی فلسطین - نمادی از ملی‌گرایی فلسطین - است، مورد انتقاد‌های تندی قرار گرفته است.

کد خبر: ۹۴۸۳۷
۱۵:۴۸ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۰

برند معروف فرانسوی و چفیه فلسطینی

دیدارنیوز ـ یکی از محصولات جدید لویی ویتون هفته گذشته، به دنبال واکنش شدید علیه آن که حاشیه و طرحی شبیه چفیه داشت، بدون هیچ توضیحی از وبسایت این خانه مد معروف فرانسه پاک شد.

لویی ویتون روسری‌ای به ارزش ۷۰۵ دلار را به دلیل اینکه از یکی از پوشش‌های رایج در فرهنگ فلسطین در طراحی آن استفاده کرده بود، از فروشگاه آنلاین خود حذف کرد.

مردم در شبکه‌های اجتماعی طراح این روسری را به تصرف فرهنگی متهم کردند و فروش آن به قیمت ۷۰۵ دلار را در حالی که کالای سنتی ساخته‌شده در فلسطین کمتر از ۵ درصد آن است، مورد انتقاد قرار دادند.

از این برند همچنین به دلیل تغییر رنگ‌های سیاه و سفید سنتی روسری به آبی و سفید – رنگ‌های پرچم اسرائیل - و رونمایی از محصول جدید خود پس از آخرین دور حمله هوایی اسرائیل به نوار غزه، انتقاد‌های بسیاری شده است.

لویی ویتون این روسری را اینگونه توصیف کرده بود که در طراحی آن از چفیه سنتی الهام گرفته و با لوگوی این خانه مد تزئین شده است.

این برند لوکس تجاری این روسری را با استفاده از تکنیک بافت ژاکارد تولید کرده است که در آن از پنبه، پشم و ابریشم استفاده می‌شود.

این پوشش در جهان عرب رواج دارد و در برخی محافل نمادی از ملی‌گرایی فلسطین تلقی می‌شود.

دایت پرادا (Diet Prada) فعال حوزه مد که صفحه اینستاگرامش بالای ۷/۲ میلیون دنبال‌کننده دارد، با طرح این سرقت مشکل ایجاد کرد. پرادا به دلیل درگیری‌های مرگبار بین اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها که منجر به کشته شدن صد‌ها نفر و ویران شدن بخش‌هایی از نواحی فقیر غزه شده بود، زمان رونمایی از این محصول را زیر سوال برد.

پرادا می‌نویسد: موضع لویی ویتون در سیاست بی‌طرفانه است، اما آن‌ها یک چفیه ۷۰۵ دلاری را با لوگوی خود تزئین می‌کنند، پوششی که درواقع سرپوش سنتی عرب است و به نماد ملی‌گرایی فلسطین تبدیل شده است.

نیاهاد عواد، مدیر اجرایی شورای روابط اسلامی - آمریکایی (CAIR) به NBC گفت: زمان رونمایی از این محصول وحشتناک است؛ خانواده‌ها از بین رفته‌اند، صد‌ها نفر کشته شده و هزاران نفر در خشونت وحشیانه علیه جمعیت اسیر در غزه مجروح شده‌اند.

او ادامه می‌دهد: چفیه برای ما فلسطینی‌ها بسیار عزیز و محترم است و اینکه آن را بدون اجازه برای منافع مالی خود تصاحب کرده‌اند، خصوصاً در این زمان حساس، بسیار توهین‌آمیز است.

نمایندگان لویی ویتون پیام‌های متعددی را که به دنبال پاسخ این کمپانی بودند، جواب ندادند، اگرچه این چفیه از سایت این برند پاک شده است.

منابع: middleeastmonitor, nbcnews

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۹ مهر
امروز چهارشنبه ۰۹ مهر
امروز چهارشنبه ۰۹ مهر
امروز چهارشنبه ۰۹ مهر
پرطرفدارترین ها