تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
رئیس کمیته اپیدمیولوژی ستاد ملی کرونا

لزوم تزریق روزانه ۴۰۰ هزار دوز واکسن برای رسیدن به ایمنی جمعی

رئیس کمیته اپیدمیولوژی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: احتمال وقوع پیک پنجم در کوتاه‌مدت بسیار کم است، اما استعداد بالقوه برای پیک پنجم وجود دارد و ممکن است در ماه‌های پیش رو اتفاق بیفتد.

کد خبر: ۹۴۵۰۰
۱۵:۰۸ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۰

لزوم تزریق روزانه ۴۰۰ هزار دوز واکسن

دیدارنیوز ـ دکتر حمید سوری رئیس کمیته اپیدمیولوژی ستاد ملی مقابله با کرونا در پاسخ به این پرسش که آیا با پیک پنجم کرونا نیز در کشور روبه‌رو خواهیم شد، عنوان کرد: احتمال رخ داد پیک پنجم در کوتاه مدت بسیار کم است، اما ممکن است در ماه‌های پیش‌رو اتفاق بیفتد.

وی متذکر شد: البته این اتفاق بستگی به خود ما دارد؛ اینکه چقدر پوشش واکسیناسیون را گسترش دهیم؛ چرا که باید سرعت واکسیناسیون را افزایش داده و به روزی ۴۰۰ هزار دوز تزریق برسیم تا ایمنی جمعی ایجاد شود؛ در نتیجه باید رعایت پروتکل‌ها کماکان ادامه داشته باشد.

رئیس کمیته اپیدمیولوژی ستاد ملی مقابله با کرونا ابراز داشت: متأسفانه کشور ما چهار بار دچار پیک‌های مختلف شده که عمدتاً ناشی از این بوده که مسئولان و مردم دچار خوش‌بینی کاذب شدند که به سراغ زندگی عادی برمی‌گردیم، اما اینطور نبود. بسیاری از کشور‌ها سه پیک داشتند، اما ما چهار پیک داشتیم که این نشان‌دهنده این است که خیلی زود باور خوش‌بینانه‌ای داشتیم و مراسم‌های مختلف را برگزار کردیم.

سوری افزود: بنابراین استعداد بالقوه برای پیک پنجم وجود دارد؛ با توجه به اینکه مواردی از واریانت‌های جدیدی به کشور آمده، اما سرنوشت محتومی به حساب نمی‌آید و باید بیشتر مراقبت کنیم.

چند روز پیش دکتر ایرج حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر روزانه تقریبا ۱۶۲ هزار دوز واکسن در سراسر کشور تزریق می‌شود که طی هفته‌های آینده، میزان تزریق روزانه واکسن به ۵۰۰ هزار نفر خواهد رسید.

منبع: ایسنا
برچسب ها: واکسن کرونا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها