تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

برنامه سازمان هواپیمایی برای افزایش قیمت بلیت هواپیما

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: هیچ گونه افزایش قیمتی در سفر‌های هوایی رخ نداده و برنامه‌ای هم برای آن وجود ندارد.

کد خبر: ۹۳۹۲۰
۰۹:۰۳ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۰

سازمان هواپیمایی  قیمت بلیت هواپیما

دیدارنیوز ـ محمدحسن ذیبخش اظهار کرد: برخلاف برخی اظهارات صورت گرفته هیچ گونه افزایش قیمتی در نرخ بلیت هواپیما در پرواز‌های داخلی اعمال نشده و همواره همان سقف‌های تعیین شده سابق رعایت می‌شود.

وی افزود: تخلف در نرخ فروش بلیت هواپیما از سوی هر شرکت هواپیمایی یا دیگر ارائه کنندگان بلیت هواپیما تخلف محرز و بسیار بزرگی به شمار رفته و با عوامل آن برخورد قضایی خواهد شد.

برنامه‌ای برای افزایش قیمت بلیت هواپیما نداریم

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری ادامه داد: البته بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته و آمار‌های ارائه شده تا کنون شرکتی در این زمینه مرتکب تخلف نشده، اما مسلما با گرانفروشان بلیت هواپیما در پرواز‌های داخلی برخورد می‌کنیم و مردم می‌توانند از طریق راه‌های ارتباطی سازمان هواپیمایی ما را در جریان تخلفات احتمالی در این زمینه قرار دهند تا با مسببان آن برخورد شود.

بیست و چهارم آبان ماه سال گذشته بود که جلسه شورای عالی هواپیمایی کشوری با حضور نمایندگان وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت امور خارجه، عضو ناظر کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، سازمان برنامه و بودجه، دادستانی عمومی و انقلاب تهران، عضو مطلع شورای عالی هواپیمایی کشوری، رییس هیات مدیره و مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران "هما" و نماینده شرکت‌های هواپیمایی داخلی برگزار و مقرر شد قیمت بلیت پرواز‌های داخلی با ۱۰ درصد افزایش نسبت به جدول نرخی اعلام شده در خرداد ماه سال ۱۳۹۹ مواجه و محدودیت حداقل قیمت نیز از این نرخنامه جدید حذف شد.

بر این اساس سه روز پس از این جلسه، انجمن شرکت‌های هواپیمایی نرخنامه جدید برای پرواز‌های داخلی را منتشر کرد و براین اساس حداکثر قیمت برای پرواز‌های داخلی در ۲۲۷ مسیر پروازی مختلف مشخص و ۴۸۱ هزار و ۹۰۰ تومان پایین‌ترین نرخ منتشر شده برای قیمت بلیت پرواز‌های داخلی در مسیر‌های کوتاه و یک میلیون و ۵۱۸ هزار و ۵۰۰ تومان بالاترین آن بود که به مسیر پروازی تبریز-بندرعباس اختصاص دارد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها