تیتر امروز

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.
مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد

این صد و سی و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست در ایران و البته، برخی مناقشات بر اولویت‌سنجی در بحث منافع ملی کشور، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و اکبر اعلمی، دو تن از فعالین سیاسی...

۱/۵ میلیون کلاس‌اولی امسال به مدرسه می‌روند/ تکلیف ثبت‌نام بچه‌های بدون شناسنامه چیست؟

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش آمار ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها را حدود ۱/۵ میلیون نفر اعلام کرد و گفت: امیدواریم بتوانیم تا پایان مرداد فرایند ثبت‌نام را به اتمام برسانیم تا امکان شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل زودتر فراهم شود.

کد خبر: ۹۳۷۹۵
۱۱:۴۶ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۰

۱/۵ میلیون کلاس‌اولی به مدرسه می روند

دیدارنیوز ـ رضوان حکیم‌زاده معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به آغاز ثبت‌نام نوآموزان برای ورود به پایه اول ابتدایی از اول خرداد، اظهار کرد: آمار ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها را بر اساس موالید از ثبت احوال گرفته‌ایم و منتظریم امسال ۱/۵ میلیون دانش‌آموز در پایه اول ثبت‌نام کنند.

وی افزود: طبیعتا این برآورد یک آمار قطعی نیست، اما همان‌طور که گفته شد انتظار داریم تعداد کلاس‌اولی‌ها به ۱،۵ میلیون نفر برسد.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره الزام به تهیه لباس فرم با توجه به مشخص نبودن آموزش حضوری یا غیرحضوری در سال تحصیلی پیش رو اظهار کرد: درباره لباس فرم با توجه به سیاست خود مدارس تصمیم‌گیری می‌شود و باید با هماهنگی انجمن اولیا و مربیان مدرسه باشد.

حکیم‌زاده با بیان این‌که ثبت‌نام از اول خرداد و از پایه اول ابتدایی شروع شده است، گفت: پایه‌های دیگر با اتمام امتحانات و اعلام نمرات، به تدریج به این فرایند می‌پیوندند. ثبت‌نام میان پایه‌ها نیز به صورت خودکار انجام می‌گیرد و بعد از اعلام نتایج قطعی می‌شود.

وی ادامه داد: پیش‌بینی ما این است که بتوانیم تا پایان مرداد ماه فرایند ثبت‌نام را به اتمام برسانیم تا امکان شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل زودتر برای ما فراهم شود.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره ثبت‌نام اتباع و کودکان بدون شناسنامه نیز توضیح داد: برای ما ثبت‌نام و آموزش همه کودکان مهم است. نه فقط کودکان ایرانی، بلکه هر کودکی که در خاک این سرزمین زندگی می‌کند.

حکیم‌زاده گفت: با تدبیر رهبری و پیگیری وزارت آموزش و پرورش و وزارت کشور خوشبختانه امکانی فراهم شده که دانش‌آموزان اتباع بدون اوراق هویتی نیز بتوانند کارت حمایت تحصیلی دریافت و ثبت‌نام کنند. تمام تلاش خود را به کار گرفته‌ایم تا دسترسی به آموزش را برای همه کودکان لازم‌التعلیم فراهم کنیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر