تیتر امروز

اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!

این صد و چهل و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۵ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!
گفت‌وگوی دیدار در یک ویژه برنامه با استاد دانشگاه

مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!

مجید حسینی، استاد دانشگاه تهران مهمان ویژه برنامه دیدارنیوز بود، او در این گفت‌و‌گو به اعتراضات این روزها، دلایل گران سازی و نقش نسل زد پرداخت.
دلفی، سفیر سابق ایران در فرانسه: حتی جمهوری‌خواهان طرفدار ترامپ هم از اصل اقدام او دفاع نمی‌کنند/ ربایش مادورو، آغاز برنامه ترامپ در آمریکای لاتین است/ شریعتی، فعال سیاسی: ماجرای مادورو باید متضمن هشدار نسبت به حاکمیت ایران درباره امکان تکرار تجربه ونزوئلا باشد/ روسیه و چین، ونزوئلا را خیلی بیشتر از ما دوست ‌داشتند!
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک دیپلمات باسابقه و یک تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی مطرح شد

دلفی، سفیر سابق ایران در فرانسه: حتی جمهوری‌خواهان طرفدار ترامپ هم از اصل اقدام او دفاع نمی‌کنند/ ربایش مادورو، آغاز برنامه ترامپ در آمریکای لاتین است/ شریعتی، فعال سیاسی: ماجرای مادورو باید متضمن هشدار نسبت به حاکمیت ایران درباره امکان تکرار تجربه ونزوئلا باشد/ روسیه و چین، ونزوئلا را خیلی بیشتر از ما دوست ‌داشتند!

سعید شریعتی، فعال و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی و ابوالقاسم دلفی، سفیر پیشین کشورمان در فرانسه و کارشناس مسائل بین‌الملل در گفت‌و‌گویی با دیدار به ارائه تحلیلی از تحولات اخیر ونزوئلا، پیامدهای انتقال...

هشدار به فعالان غیرمجاز رمز ارز/ دستگاه‌های خود را قبل از برخورد شدید خاموش کنید

مدیرعامل توانیر گفت: فعالان غیرمجاز تولید رمز ارز، در صورت شناسایی، به شدت متضرر خواهند شد؛ چرا که علاوه بر جمع آوری تجهیزات و جرایم سنگین، ممکن است برخورد‌های قضایی شدیدتری در انتظار آن‌ها باشد.

کد خبر: ۹۳۵۸۶
۱۰:۲۵ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۰

هشدار به فعالان غیرمجاز رمز ارز

دیدارنیوز ـ محمدحسن متولی زاده اظهار داشت: چندین بار اعلام شد به ویژه از سال گذشته که وزارت نیرو در چارچوب مصوبه دولت از فعالیت مراکز استخراج رمز ارز که می‌خواهند به صورت قانونی فعالیت کنند حمایت می‌کند چرا که این قبیل فعالان رمز ارز مدیریت پذیر می‌شوند و در زمان‌هایی که شبکه دچار محدودیت تأمین برق است، از مدار خارج می‌شوند.

وی افزود: در همین مدت هم این تعداد مرکزی که قانونی فعالیت می‌کنند، هر زمان نیاز بوده بر اساس قرارداد‌هایی که فی مابین منعقد شده، بر اساس درخواست ما از مدار خارج شده اند، کما اینکه از اول خردادماه امسال هم این مراکز مجاز از مدار خارج شده اند.

مدیرعامل شرکت توانیر با بیان اینکه "متأسفانه تعدادی از فعالان عرصه استخراج رمز ارز هستند که به دلایل مختلف علاقه‌مند نبودند در چارچوب مقررات فعالیت کنند"، گفت: این قبیل افراد به صورت غیرمجاز از شبکه برق استفاده می‌کنند و موجب می‌شوند به تأسیسات شبکه برق آسیب وارد شود.

وی ادامه داد: همچنین فعالیت تولیدکنندگان غیرمجاز رمز ارز در شرایطی که نیاز است بار شبکه مدیریت شود، به عموم مردم آسیب می‌رساند.

هشدار به فعالان غیرمجاز رمز ارز/ دستگاه‌های خود را قبل از برخورد شدید خاموش کنید

متولی زاده تصریح کرد: به همین دلیل بار‌ها و بار‌ها طبق اطلاعیه‌ها و اظهارات متعدد، از فعالان استخراج رمز ارز که به صورت غیرمجاز از شبکه برق استفاده می‌کنند، درخواست کردیم که در چارچوب مقررات فعالیت کنند، اما توجه نکردند و ما هم در این زمینه وظیفه داریم برای رعایت امنیت تأمین برق به منظور اینکه مردم دچار مشکل نشوند، با کمک قوه قضائیه، پلیس اقتصادی و نهاد‌های ذیربط این قبیل افراد را شناسایی کنیم و قطعا برخورد شدیدی با آن‌ها صورت خواهد گرفت.

وی افزود: فعالان غیرمجاز تولید رمز ارز، در صورت شناسایی، به شدت متضرر خواهند شد؛ چرا که هم تجهیزات آن‌ها جمع آوری خواهد شد، هم جرایم سنگینی به آن‌ها تعلق خواهد گرفت و هم ممکن است برخورد‌های قضایی شدیدتری در انتظار آن‌ها باشد؛ در همین خصوص باز هم از این افراد خواهش می‌کنیم که در این مقطع زمانی در اولویت اول دستگاه‌های خود را خاموش کنند که در این صورت در برخورد با آن‌ها تأثیر خواهد داشت و در وهله دوم، فعالیت خود را در چارچوب قانون دنبال کنند.

مدیرعامل شرکت توانیر در واکنش به اینکه "فعالان عرصه رمز ارز معتقدند که سهم مصرف برق این افراد یک درصد کل مصرف برق شبکه است"، گفت: اگر فعالان تولید رمز ارز اطلاعات دقیقی از مراکز استخراج غیرمجاز رمز ارز دارند از آن‌ها درخواست می‌کنیم که این اطلاعات را در اختیار ما قرار دهند؛ این مسئله وظیفه قانونی و اجتماعی هر شهروندی است که اگر می‌داند افرادی در حال صدمه رساندن به بیت المال هستند، به نهاد‌های ذیربط اعلام کنند تا با آن‌ها برخورد شود.

وی ادامه داد: اینکه انقدر دقیق عدد می‌دهند که سهم یک درصدی از مصرف برق دارند، کمی عجیب به نظر می‌رسد؛ وقتی صحبت از غیرمجاز و غیرقانونی می‌شود مفهومش این است که به صورت دقیق قابل شناسایی نیستند و بر اساس یکسری آمار‌های جهانی و مطالعاتی که در سطح جهان در این خصوص انجام شده و یکی از این مطالعات، مطالعات دانشگاه‌های کمبریج است، سهم حدود ۱۰ درصدی از تولید رمز ارز جهان را به ایران اختصاص داده اند و بر این اساس برآورد می‌کنیم که حداقل حدود ۲۰۰۰ مگاوات از برق شبکه در حال حاضر توسط فعالان استخراج رمز ارز در حال مصرف است.

متولی زاده اذعان داشت: اگر هر نهاد یا مجموعه تخصصی وجود دارد که اطلاعات دقیق تری از این موضوع دارد ما حتما از اطلاعات آن‌ها استقبال خواهیم کرد.

وی افزود: ما از روش‌های مختلف وظیفه شناسایی و برخورد با مصرف کنندگان غیرمجاز برق را داریم و در این زمینه از همه روش‌های موجود استفاده خواهیم کرد؛ به همین دلیل هم بار‌ها تذکر داده ایم که قبل از اینکه شناسایی و برخورد شدید شود، خود تولیدکنندگان غیرمجاز رمز ارز دستگاه‌های خود را خاموش کنند.

منبع: تسنیم
برچسب ها: ارز دیجیتال
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
پرطرفدارترین ها