تیتر امروز

تلاش کن! طلاش کن

تلاش کن! طلاش کن

رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند تا نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد. در قسمت سوم این برنامه چشم پریسکوپ...
رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت
«دیدارنیوز» آخرین اختلافات پساانتخاباتی اصولگرا‌ها را بررسی می‌کند:

شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت

جدال اصولگراها در فضای پساانتخاباتی همچنان ادامه دارد و بنا به گفته دبیرکل صبح ایران، قالیبافی‌‎ها از هر فرصتی استفاده می‌‎کنند تا آنها را تخریب کنند.

ایجاد لخته خون و سکته از مهمترین عوارض ابتلا به کرونا است

یک متخصص داخلی گفت: لخته خون و ایجاد سکته از مهمترین عارضه‌های ابتلا به کرونا است که بیماران بستری را در معرض خطر قرار داده و ناچار باید درمان دارویی ضد لخته خون شوند.

کد خبر: ۹۳۵۲۸
۱۶:۴۴ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۰

 لخته خون و سکته از  عوارض ابتلا به کرونا

دیدارنیوز ـ دکتر احمد مشکور نیا در خصوص عوارض بیماری کرونا بیان کرد: به طور کلی عوارض کرونا روی سیستم عصبی مرکزی شامل مغز و نخاع اثر می‌گذارد که به ۲ دسته عوارض عروقی یعنی لخته خون و سکته، و عوارض غیرعروقی به صورت التهاب در داخل بافت مغز یا نخاع تقسیم می‌شود.

وی افزود: برای مقابله و پیشگیری از عوارض عروقی، دارو‌های ضد لخته به عنوان درمان اصلی در دستور کار قرار دارد به گونه‌ای که این دارو برای بیمار مبتلا به کرونا در زمان بستری حتما تجویز می‌شود.

مشکور نیا گفت: ادامه درمان با دارو‌های ضد لخته خون پس از ترخیص بیمار بر اساس وضعیت بیمار، آیتم‌های آزمایشگاهی و عوامل خطربیمار بستگی دارد که از سکته مغزی و ایجاد لخته خون پیشگیری و باید با آن مقابله شود.

این پزشک متخصص داخلی در خصوص عوارض غیرعروقی کرونا نیز بیان کرد: این ویروس ممکن است سردرد، سرگیجه و حالت ضعف و بی حالی ایجاد کند و یا در داخل نخاع بی حسی دست و پا و یا هر دو را منجر شود.

وی اضافه کرد: ایجاد عوارض عروقی و لخته خون در بیماری کرونا بیشتر از بقیه بیماری‌های ویروسی است بنابراین دارو‌های ضد لخته به عنوان اساسی‌ترین درمان برای بیماران بستری استفاده می‌شوند.

مشکور نیا ادامه داد: معمولا وقتی بیماران دوره خطر ۲ تا چهار هفته را سپری کردند به زندگی عادی برگشته و دچار عارضه‌ای نخواهند شد.

هم اکنون ۱۵ شهرستان خوزستان در وضعیت نارنجی و ۱۲ شهرستان در حالت زرد کرونایی قرار دارند.

منبع: ایرنا
برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی