تیتر امروز

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد

این صد و سی و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست در ایران و البته، برخی مناقشات بر اولویت‌سنجی در بحث منافع ملی کشور، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و اکبر اعلمی، دو تن از فعالین سیاسی...
علیرضا قسیمی: رضا قطبی؛ نخستین معمار رادیو و تلویزیون ملی ایران بود/ قطبی باور داشت سازمان رسانه‌ای باید محل حضور و حتی اعتراض مخالفان باشد
گفت و گوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با مهندس ارشد رادیو و تلویزیون ( قسمت دوم)

علیرضا قسیمی: رضا قطبی؛ نخستین معمار رادیو و تلویزیون ملی ایران بود/ قطبی باور داشت سازمان رسانه‌ای باید محل حضور و حتی اعتراض مخالفان باشد

در قسمت دوم گفت و گوی برنامه «پشت صحنه» علیرضا قسیمی توضیح داد که رضا قطبی نامش به عنوان نخستین معمار رسانه های صوتی و تصویری ایران ثبت شده است.

پیشنهاد قهرمان آسیا به مدافع پرسپولیس

محمدحسین کنعانی‌زادگان مدافع تیم پرسپولیس با پیشنهادی از تیم اولسان هیوندای مواجه شده است.

کد خبر: ۹۳۴۴۵
۱۲:۵۸ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۰

پیشنهاد قهرمان آسیا به مدافع پرسپولیس

دیدارنیوز - در شرایطی که تیم ملی اردوی تدارکاتی خود را با حضور ستاره‌های فوتبال ایران برگزار کرده، یکی از بازیکنان حاضر در اردو احتمالا گوشه ذهنش، پیشنهادی جذاب را مرور می‌کند؛ بازی در لیگ کره جنوبی و پوشیدن پیراهن تیم اولسان هیوندای که فصل گذشته پرسپولیس را از قهرمانی باز داشت.

یکی از خبرنگاران حوزه فوتبال کره جنوبی به "ورزش سه" خبر داد که باشگاه اولسان هیوندای برای ترمیم خط دفاعی خود به سراغ کنعانی زادگان رفته و پیشنهاد رسمی خود را ارائه کرده و باتوجه به رقم پیشنهاد و همچنین اتمام قرارداد این بازیکن، اولسان امید زیادی به انجام این انتقال پس از پایان لیگ برتر ایران دارد. 

حسین کنعانی که دو فصل پیش و در دوره گابریل کالدرون به عضویت پرسپولیس درآمد، در این مدت جزو بهترین بازیکنان این تیم و چه بسا فوتبال ایران بوده و حالا نمود نمایش‌های درخشان خود را در پیشنهادات خارجی خود می‌بیند. پیش‌تر منابع موثق خبر داده بودند که کنعانی مورد توجه تیم‌های قطری قرار دارد و حتی قرارداد خود را هم به امضا رسانده اما حالا شاید پیشنهاد اولسان مقصد او را تغییر بدهد.

کنعانی زادگان که بیشترین تعداد بازی باشگاهی خود را با پرسپولیس انجام داده و ۶۳ بار پیراهن این تیم را پوشیده، برچسب ۷۰۰ هزار دلاری را روی خود می‌بیند و احتمالا این رقم در پایان فصل برایش تغییر خواهد کرد. او ۲۷ ساله است و از نظر سنی شرایط مناسبی دارد و قراردادش با پرسپولیس نیز به اتمام خواهد رسید تا با فراغ بال مقصد مورد نظرش را برگزیند.

این در حالی است که پرسپولیس پیشنهاد تمدید قرارداد را به کنعانی ارائه کرده اما هنوز مدافع سرخپوشان برای تمدید به باشگاه پرسپولیس نرفته است. نکته مهم این که حتی اگر او با قرمزها مذاکره کند، رقم و مدت قرارداد، احتمالا بزرگترین اختلاف نظر طرفین را شکل خواهد داد و شاید همین موضوع منجر به جدایی دوباره شود.

دو راهی کی لیگ کره جنوبی و لیگ ستارگان قطر، یکی از سخت ترین دو راهی های ممکن برای کنعانی خواهد بود اما حضور در تیم قهرمان آسیا و همچنین سطح زندگی در کشور کره جنوبی، مسائلی هستند که شاید سبب شوند تا این مدافع ملی پوش، بلیت خود را به مقصد اولسان بگیرد.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر