تیتر امروز

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم

این صد و سی و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...

کرونا سدی برای حضور انگلیسی‌ها در جشنواره کن

همزمان با اعلام اعمال مقررات جدید قرنطینه از سوی کشور فرانسه برای ورود مسافران به این کشور و در صورت اجرایی شدن آن، هنرمندان انگلیسی که بنا بود در جشنواره فیلم کن حضور داشته باشند با سدی محکم و مانعی جدی روبه‌رو خواهند شد.

کد خبر: ۹۳۴۱۹
۱۱:۴۸ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۰

کرونا و حضور انگلیسی‌ها در جشنواره کن

دیدارنیوز ـ به نقل از تارنما (وب‌سایت) سینمایی ورایتی، مطابق آنچه در رسانه‌های فرانسوی منتشر شده است دولت فرانسه قصد دارد از روز دوشنبه هفته جاری (۳۱ می ۲۰۲۱ برابر با ۱۰ خرداد ۱۴۰۰) قوانین جدید قرنطینه‌ای را برای مسافران ورودی به این کشور اعمال کند.

هر چند در این خبر آمده که اعمال این محدودیت تنها در ماه جولای (۱۱ خرداد تا ۱۰ تیر ماه) به مدت یک ماه خواهد بود.

دلیل اتخاذ این تصمیم و اعمال محدودیت‌ها از سوی دولت فرانسه متاثر از افزایش شیوع نوع هندی ویروس کرونا در انگلستان است که نگرانی‌هایی را برای دولت فرانسه ایجاد کرده است.

کرونا سدی برای حضور انگلیسی‌ها در جشنواره کن

در صورتی که قانون قرنطینه هفت روزه برای مسافران ورودی به فرانسه از انگلیس و سایر کشور‌ها تا اوایل ماه جولای همچنان برقرار باشد، مسئولان جشنواره کن تلاش خواهند کرد معافیت‌هایی را برای ورود سینماگران به فرانسه در نظر بگیرند به شرطی که این افراد به طور کامل واکسینه شده باشند و تست PCR آن‌ها ۷۲ ساعت قبل از ورود به فرانسه منفی باشد.

دولت فرانسه اعلام کرده شرایط بهداشتی را به صورت مستمر ارزیابی می‌کند و شیوه‌نامه‌ها و محدودیت‌ها را به شکل مستمر مورد ارزیابی مجدد قرار می‌دهد.

کرونا و حضور انگلیسی‌ها در جشنواره کن

هفتادوچهارمین جشنواره کن نیز از ۶ تا ۱۷ جولای (۱۵ تا ۲۶ تیر) و با حضور اسپایک لی کارگردان سرشناس و صاحب اسکار آمریکایی به عنوان رئیس هیات داوران بخش رقابتی برگزار خواهد شد.

جشنواره کن (‎Festival de Cannes‎) جشنواره‌ای سالانه است که در کن فرانسه برگزار می‌شود. این جشنواره یکی از بزرگترین و جریان‌سازترین رویداد‌های سینمایی جهان و محلی برای پیش‌نمایش فیلم‌های جدید از تمامی گونه‌ها (ژانرها) به‌شمار می‌آید. جشنواره کن در سال ۱۹۴۶ تأسیس شد.

جشنواره کن به عنوان ویترینی برای فیلم‌های مهم اروپا و جهان است. این جشنواره به مدت ۱۰ روز میزبان سینماگران جهان است و در هر دوره حدود دو هزار فیلم بلند سینمایی را از ۱۰۰ کشور جهان جهت گزینش و مورد بازبینی قرار می‌دهد.

در حالی که طی تاریخچه جشنواره فیلم کن، سینمای ایران و هنرمندان کشورمان تا کنون ۴۰ جایزه در بخش‌های مختلف این رویداد مهم سینمایی را به خود اختصاص داده‌اند بی‌تردید همچنان عباس کیارستمی با دریافت نخل طلا در سال ۱۳۷۶، پنج بار نامزدی برای این جایزه و نیز ۴ دوره حضور در جمع داروان این رویداد، پرافتخارترین سینماگر ایرانی در جشنواره کن است و پس از وی اصغر فرهادی نیز از چهره‌های مطرح سینمای ایران در این رویداد مهم سینمایی محسوب می‌شود.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر