تیتر امروز

حمله هوایی آمریکا به کاراکاس/ روایت سی‌بی‌اس از دستور ترامپ/ بمباران آرامگاه هوگو چاوز +ویدیو
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد (بروز رسانی می‌شود)

حمله هوایی آمریکا به کاراکاس/ روایت سی‌بی‌اس از دستور ترامپ/ بمباران آرامگاه هوگو چاوز +ویدیو

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند.
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.

کارشناس سازمان هواشناسی: هوا در شمال و شمال شرق کشور ۱۲ درجه گرم می‌شود

کارشناس سازمان هواشناسی با پیش‌بینی جوی آرام و افزایش دما تا پایان هفته در بیشتر مناطق کشور، گفت: دمای هوا در شمال و شمال شرق کشور تا ۱۲ درجه افزایش می‌یابد.

کد خبر: ۹۳۴۱۱
۱۱:۲۴ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۰

هوا در شمال و شمال شرق کشور

دیدارنیوز ـ امین‌حسین نقشینه درباره وضعیت آب وهوای کشور گفت: در سه روز آینده با افزایش تدریجی دما در استان‌های ساحلی دریای‌خزر، شمال‌غرب، غرب، دامنه‌های جنوبی البرز و مرکز کشور مواجه هستیم.

وی گفت: تا اواسط هفته آینده افزایش دما بین هفت تا ۱۲ درجه برای شمال و شمال‌شرق کشور پیش‌بینی می‌شود.

به گفته نقشینه، افزایش نسبی دما در استان تهران نیز پیش‌بینی می‌شود و در پنج روز آینده آسمان پایتخت صاف است.

وی ادامه‌داد: بیشینه و کمینه دمای هوای پایتخت امروز ۳۵ و ۲۴، یکشنبه ۳۶و ۲۴، دوشنبه ۳۶ و ۲۵ و برای روز سه‌شنبه ۳۵ و ۲۴ درجه سانتیگراد است.

این کارشناس هواشناسی گفت: روز یکشنبه عصر در تهران در ساعت‌های عصر باران پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

به گفته نقشینه، امروز همچنین بارش پراکنده و وزش باد در مناطقی از آذربایجان‌های غربی و شرقی، اردبیل و سمنان پیش‌بینی می‌شود.

منبع: ایرنا
برچسب ها: هواشناسی
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها