تیتر امروز

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نیمی از بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد ژئوپولیتیک

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نیمی از بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ عبدالرضا فرجی‌راد، استاد ژئوپولیتیک و دیپلمات با سابقه وزارت امور خارجه رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از مذاکره با آمریکا، وضعیت توان هسته‌ای...

دادستان کل کشور بر حضور مردم در صحنه انتخابات تاکید کرد

دادستان کل کشور خطاب به نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری گفت: قطعا این نامزدهای عزیز بدانند که در همه مراحل انتخابات از ابتدا تا انتها شأن انها اجل است که خدایی نکرده مرتکب تخلفی شوند که خارج از مقررات قانونی و ضوابط است.

کد خبر: ۹۳۱۸۵
۰۹:۱۵ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۰

دادستان کل کشور بر حضور مردم در صحنه انتخابات تاکید کرد

دیدارنیوز - حجت الاسلام محمدجعفر منتظری  در مراسم قرعه کشی برنامه‌های نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری خطاب به مردم  اظهار کرد: چه بسا  نسبت به برخی از مسائل گله مند باشیم که البته گله مند بودن و اعتراض داشتن به برخی ضعف‌ءها  حق هر شهروندی است ولی  در این مقطع زمانی که کشور با مشکلات عدیده‌ای روبروست؛ مانند  مساله تحریم و مشکلات اقتصای و معیشتی ومشکلات  ناشی از شیوع کرونا و مشکلات دیگر که مردم با آن مواجه‌اند ولی تاکید می‌کنم که نباید هیچیک از این اعتراضات یا گله مندی‌ها و مشکلاتی که بر ما امروز جاری است؛ ما را از حضور در صحنه انتخابات باز بدارد.

وی تاکید کرد: گله و اعتراض به جای خود اما حضور ضروری است و امروز دنیا شاهد جریان نظام جمهوری اسلامی ایران است و امیدواریم مردم با حضور پرشورخودشان درسی را که باید به انهایی که از این حضور بگیرند خصوصا دشمن و بدخواهان نشان دهند و مردم این تکلیف ملی را  بخوبی ادا کنند البته مسئولان امر نیز تکلیف دارند که تمام توان خودشان را در مسیر رفع مشکلات به کار بگیرند و امیدواریم مردم عزیز با انتخاب اصلحی که دارند زمینه را برای رفع مشکلات و کاستی ها فراهم کنند.

دادستان کل کشور خطاب به  نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری گفت: قطعا این نامزدهای عزیز بدانند که در همه مراحل انتخابات از ابتدا تا انتها شأن انها اجل است که خدایی نکرده مرتکب تخلفی شوند که خارج از مقررات قانونی و ضوابط است. شأن این بزرگواران که خود را اماده سکانداری مدیریت کشور کرده و می‌کنند قطعا اجل از آن است اما تاکید و توصیه می‌کنم عزیزانی  که در ستاد این بزرگواران فعالند و یا هواداران آنها هستند تلاش کنند  از هرگونه تخلف خودداری کنند و ما شاهد انتخابات پرشور و بدون تخلف و سالم باشیم ؛البته وظیفه دستگاه قضائی بر آن است تا رصد کامل بر سلامت انتخابات داشته باشد و  اگر خدایی نکرده در جایی تخلفی انجام شود دستگاه قضائی با آن قطعاً برخورد می‌کند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر