تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

شریعتمداری: با مقصرین حادثه معدن خاک نسوز برخورد شود

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دستور دارد با مقصرین حادثه معدن خاک نسوز و جان باختن دو کارگر برخورد شود.

کد خبر: ۹۳۰۶۵
۱۳:۵۸ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۰

شریعتمداری برخورد با مقصرین حادثه معدن خاک نسوز

دیدارنیوز ـ به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، معاون روابط کار وزارت تعاون در این زمینه گفت: در پی حادثه تاسف‌بار ریزش در کارگاه معدن خاک نسوز «شهید نیلچیان» از توابع شهرستان اردل استان چهارمحال و بختیاری و جان باختن دو کارگر، وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی دستور داد که با عوامل و مقصرین حادثه برخورد شود.

«حاتم شاکرمی» ضمن ابراز هم‌دردی با حادثه‌دیدگان و خانواده‌های آنان و آرزوی بهبودی و عافیت برای مصدومان حادثه اظهار داشت: به دنبال تاکید و دستور وزیر تعاون، برخورد با عوامل و مقصران حادثه در دستور کار این معاونت قرار گرفت.

وی همچنین تاکید کرد: برای جلوگیری از تکرار این گونه حوادث دلخراش به منظور اصلاح روش‌های کار، با مقصران این حادثه برخورد قضایی و قانونی انجام می‌شود.

در پی حادثه ریزش معدن خاک نسوز شهید نیلچیان واقع در جنوب‌غربی شهرکرد (شهرستان اردل) استان چهار محال و بختیاری که روز دوشنبه (سوم خرداد ماه) رخ داد، دو کارگر جان خود را از دست دادند.

در تاریخ پنجم مرداد ماه سال گذشته (۹۹) نیز در حادثه مشابهی در این واحد معدنی رخ داد یک کارگر کشته و پنج کارگر دیگر مجروح شدند.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها