تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.

پیش‌بینی وقوع سیل در چند استان‌ تا روز جمعه

موسسه تحقیقات آب وزارت اعلام کرد: احتمال وقوع سیلاب تا روز ‏جمعه‎ در چند استان کشور وجود دارد.

کد خبر: ۹۲۹۵۶
۰۹:۰۲ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۰

پیش‌بینی وقوع سیل

دیدارنیوز ـ به گزارش موسسه تحقیقات آب وزارت نیرو، بر اساس پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی کشور و همچنین پایش مدل‌های جهانی و منطقه‌ای پیش بینی آب و هوا، احتمال موارد وقوع سیلاب تا روز ‏جمعه‎ مورخ هفتم خرداد در استان‌های شمالی و شمال غربی وجود دارد.

بر این اساس، از بعد از ظهر روز سه شنبه چهارم خرداد، وقوع بارشی به مدت ۳۶ ساعت و به میزان تقریبی ۳۰ تا ۶۰ میلی متر در غرب استان‌های مازندران، اردبیل و شرق استان آذربایجان شرقی و به مدت ۲۴ ساعت و به میزان تقریبی ۲۰ تا ۴۰ میلی متر در نیمه شمالی استان‌های زنجان، تهران و البرز محتمل خواهد بود.

همچنین از صبح روز چهارشنبه پنجم خرداد، وقوع بارشی به مدت ۲۴ ساعت و به میزان تقریبی ۴۰ تا ۷۰ میلی متر در نیمه غربی استان گلستان و به میزان تقریبی ۲۰ تا ۴۰ میلی متر در نواحی شمالی استان سمنان محتمل خواهد بود.

در پیش‌بینی بارش‌های بهاری، عدم قطعیت بالایی وجود دارد که آمادگی و تمهید‌های لازم را می‌طلبد.

روز گذشته کارشناس سازمان هواشناسی با اشاره به شدت بارش‌های امروز نسبت به آبگرفتگی معابر و سیلاب وخسارت به محصولات کشاورزی در استان‌های آذربایجان غربی و شرقی، اردبیل، زنجان و شمال کرمانشاه هشدار داد.

منبع: ایرنا
برچسب ها: سیلاب احتمالی
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی