تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

معاون وزیر راه: ۳ هزار هکتار زمین برای اجرای طرح ملی مسکن تأمین شد

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن با اشاره به پیشرفت مناسب پروژه‌های طرح اقدام ملی مسکن گفت: این سازمان بیش از ۲ هزار و ۹۰۰ هکتار زمین برای اجرای این طرح تأمین کرده است.

کد خبر: ۹۲۹۲۷
۱۸:۱۲ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۰

تامین ۳ هزار هکتار زمین برای اجرای طرح ملی مسکن

دیدارنیوز ـ به نقل از وزارت راه و شهرسازی، احمد اصغری مهرآبادی گفت: در کل کشور در طرح اقدام ملی مسکن یک میلیون و ۴۰ هزار نفر ثبت‌نام کردند که از این میزان ۱۹۵ هزار نفر واجد شرایط شناخته شدند و ۱۲۵ هزار نفر نیز واریز وجه داشتند. به اندازه افرادی که وجه واریز کردند و متقاضیان مؤثر شناخته می‌شوند و سازمان ملی زمین و مسکن در قبال آن‌ها متعهد به تأمین زمین است، زمین تأمین شده است.

اصغری مهرآبادی افزود: تعهد سازمان ملی زمین و مسکن برای تأمین زمین متقاضیان مؤثر به غیر از ۲ هزار واحد برای مابقی انجام شده است و در تلاش هستیم تا زمین این ۲ هزار واحد نیز تأمین شود.

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن با بیان اینکه تاکنون بیش از ۲ هزار و ۹۰۰ هکتار زمین از سوی این سازمان به منظور اجرای طرح اقدام ملی مسکن تأمین شده است، تصریح کرد: کار در اغلب پروژه‌های طرح اقدام ملی مسکن آغاز شده و اغلب پروژه‌ها از پیشرفت مناسبی برخوردار است.

منبع: مهر
برچسب ها: مسکن ملی
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها