تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.

اثرگذاری ۳۳ درصدی دوز اول آسترازنکا در برابر گونه هندی کرونا

محققان آژانس سلامت عمومی انگلیس دریافتند دوز اول واکسن آسترازنکا در برابر گونه هندی بیماری کووید ۱۹ که با عنوان B.۱.۶۱۷.۲ شناخته می‌شود، تنها ۳۳ درصد موثر است و دریافت دوز دوم واکسن، میزان اثرگذاری آن را تا ۵۵ درصد افزایش می‌دهد.

کد خبر: ۹۲۶۹۳
۱۷:۰۸ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۰

واکسن آسترازنکا کرونای هندی

دیدارنیوز ـ به گزارش گاردین، نتیجه این تحقیقات از آن جهت دارای اهمیت است که این گونه در هندوستان به گونه غالب ویروس تبدیل شده و بیش از ۹۰ درصد واکسیناسیون این کشور با استفاده از واکسن آسترازنکا انجام گرفته است.

گونه B.۱.۶۱۷.۲ چندین جهش ژنتیکی در پروتئین تاجدار ویروس دارد و تحقیقات محققان هندی نشان می‌دهد واکسن آسترازنکا در برابر این گونه میزان کمتری پادتن در بدن تولید می‌کند.

واکسن فایزر بر جهش هندی ویروس کرونا موثر است

مقامات انگلیسی اعلام کردند ایمنی حاصل از تزریق دو دوز واکسن فایزر روی گونه هندی ویروس کرونا مشابه سطح ایمنی حاصل از تزریق این واکسن بر گونه غالب انگلیسی است.

بر اساس تحقیقاتی که پیش از این توسط بنیاد سلامت عمومی انگلیس انجام گرفته است، واکسن فایزر دو هفته پس از تزریق دوز دوم به میزان ۸۸ درصد بر گونه B.۱.۶۱۷.۲ ویروس کرونا که در انگلیس شیوع دارد، موثر است. این در حالی است که واکسن مذکور بر گونه غالب ویروس انگلیسی که با عنوان B.۱.۱.۷ یا کنت شناخته می‌شود، ۹۳ درصد اثرگذار است.

ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه‌گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.

ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطرات تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می‌شود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علائم بیماری کووید ۱۹ است. بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس نیز دچار بیماری خفیف می‌شوند.

جهش ویروس کرونا در انگلیس، بزریل، هندوستان و آفریقا که موجب افزایش سرایت، بیماری‌زایی و مرگ و میر آن شده، نگرانی‌های جدیدی را در جهان به وجود آورده است.

انگلیس اولین کشور اروپایی بود که واکسیناسیون را آغاز کرد و آن را سریع‌تر از سایر کشو‌ها پیش برد. اما اکنون دچار چالش شیوع گونه‌های مختلف ویروس کرونا شده است. بر اساس برنامه‌های دولت انگلیس قرار است محدودیت‌های باقی‌مانده در خصوص کووید ۱۹ تا روز ۲۱ ژوین به طور کامل برداشته شوند.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی