تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

بازگشت جنون آمیز نایمخن به لیگ برتر هلند

تیم فوتبال نایمخن موفق شد در دیدار فینال پلی آف صعود به لیگ برتر، از سد ناک بردا گذشته و راهی اردیویسه هلند شد.

کد خبر: ۹۲۶۷۹
۱۵:۲۴ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۰

بازگشت جنون آمیز نایمخن به لیگ برتر هلند

دیدارنیوز - پس از پایان این فصل از رقابت‌های لیگ دسته اول هلند، تیم‌های کامبوور و گو اهد ایگلز موفق شدند با ایستادن در رتبه‌های اول و دوم جدول رده بندی، راهی لیگ برتر هلند یا همان اردیویسه شده و تیم‌های سوم تا هشتم نیز به دیدار پلی آف راه یافتند.

با برگزاری دو دور از بازی‌های پلی آف، تیم فوتبال نایمخن موفق شد با برتری در برابر آلمیره سیتی و روداکرکراد، راهی دیدار فینال شود و در بازی پایانی به مصاف ناک بردایی رفت که از سد تیم‌های ولندام و اف سی امن گذشته بود.

در بازی پایانی کاس اودنتال، نایمخن را پیش انداخت و بازی در نیمه نخست با این یک گل به سود شاگردان روجیر مایر ۳۹ ساله به پایان رسید. با نزدیک شدن به دقایق پایانی، فشار حملات ناک بردا برای زدن گل تساوی بیشتر شد تا اینکه در دقیقه ۷۰ سیدنی فن هویدونک گل تساوی را به ثمر رساند و بازی یک – یک شد.

در حالیکه این دیدار حساس و سرنوشت ساز رو به اتمام بود و بازیکنان دو تیم خود را برای وقت‌های تلف شده آماده می‌کردند، در دقیقه ۸۹ ارسال صوفیان ال کاروانی مدافع ۲۰ ساله نایمخن از سمت چپ به روی دروازه به جاناتان اوکیتا آلمانی رسید و این بازیکن با شوتی تک ضرب، دروازه حریف را در ثانیه‌های پایانی باز کرد و تیمش را پیش انداخت.

تیم سابق علیرضا جهانبخش پس از بازگشت به اردیویسه، اینگونه شادی خود را ابراز کرد. آن‌ها پس از ۴ فصل، مجددا به سطح اول فوتبال هلند بازگشتند.

پس از این گل، تمامی اعضای نیمکت نشین نایمخن به درون زمین هجوم بردند و در این شادی بزرگ شرکت کردند. بازیکنان ناک بردا که صعود به لیگ برتر را از دست رفته می‌دیدند، در لحظات اندک باقی مانده خود را به آب و آتش زدند، ولی در نهایت این نایمخن بود که با برتری دو بر یک در دیدار فینال پلی آف، راهی لیگ برتر هلند شد.

نایمخن که در فصل ۲۰۱۶-۲۰۱۷ به دلیل تفاضل گل کمتر نسبت به اسپارتا روتردام راهی دیدار پلی آف شد و در آنجا با شکست مقابل اف سی امن به دسته یک سقوط کرد، پس از ۴ سال حضور در دسته پایین تر، سرانجام موفق شد دوباره به لیگ برتر و اردیویسه بازگردد.

منبع: ورزش 3
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر