تیتر امروز

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد ژئوپولیتیک

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ عبدالرضا فرجی‌راد، استاد ژئوپولیتیک و دیپلمات با سابقه وزارت امور خارجه رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از مذاکره با آمریکا، وضعیت توان هسته‌ای...
محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.
مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد

این صد و سی و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

سالمندان ۷۰ سال به بالا برای واکسیناسیون ثبت‌نام کنند/بدون نوبت مراجعه نکنید

واکسیناسیون افراد ۷۰ سال به بالا علیه بیماری کووید-۱۹ از امروز آغاز شده است و بر اساس اعلام وزارت بهداشتی‌ها، لازم است که این گروه سنی از امروز جهت دریافت نوبت تزریق واکسن کرونا در سامانه salamat.gov.ir ثبت‌نام کنند.

کد خبر: ۹۲۳۰۵
۱۰:۳۹ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۰

واکسیناسیون سالمندان

دیدارنیوز - به گزارش ایسنا، فاز دوم واکسیناسیون علیه بیماری کووید-۱۹ با اولویت افراد ۸۰ سال به بالا از روز سه‌شنبه هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ آغاز شد و بعد از آن هم در ۲۵ اردیبهشت ماه وزارت بهداشت رسما اعلام کرد که تزریق واکسن به افراد بالای ۷۵ سال را که جمعیتی بالغ بر ۹۳۰ هزار نفر را شامل می‌شوند، در قالب فاز دوم سند ملی واکسیناسیون آغاز کرده است.

در عین حال از امروز شنبه، اول خرداد ماه نیز واکسیناسیون افراد ۷۰ سال به بالا علیه بیماری کووید-۱۹ آغاز شده است. البته با این تفاوت که از امروز همه افرادی که در این گروه سنی قرار دارند، لازم است در سامانه salamat.gov.ir  ثبت‌نام کنند و پس از آن، به همه افراد ثبت‌نام شده به ترتیب سنی به صورت هوشمند نوبت‌دهی خواهد شد و محل و زمان دقیق واکسیناسیون به هر فرد از طریق پیامک اعلام می‌شود.

بر این اساس دکتر علیرضا رییسی - سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، اعلام کرده است که بر اساس تجربه دو هفته اخیر، تصمیم گرفتیم همه افراد در سایت salamat.gov.ir ثبت‌نام کنند و خودمان نوبت دهی کنیم تا ازدحام پشت در مراکز واکسیناسیون اتفاق نیفتد.

همچنین طبق اطلاعیه مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، متولدین ۱۳۳۰ به قبل (گروه سنی ۷۰ سال به بالا) جهت دریافت نوبت واکسن کرونا از امروز مستلزم ثبت نام در سامانه salamat.gov.ir خواهد بود و همه افراد ثبت‌نام شده به ترتیب سنی به صورت هوشمند نوبت‌دهی خواهند شد و محل و زمان دقیق واکسیناسیون به هر فرد از طریق پیامک اعلام می‌شود. لازم به ذکر است حضور افراد در مراکز واکسیناسیون فقط بر اساس پیامک نوبت‌دهی است و مراکز واکسیناسیون از پذیرش افرادی که بدون نوبت مراجعه کنند معذور خواهند بود.

بنابر اعلام مسوولان وزارت بهداشت، سهمیه واکسن سالمندان در گروه سنی ۷۵ سال به بالا که هنوز موفق به انجام واکسیناسیون نشده‌اند، محفوظ است و با اعلام گروه‌های سنی جدید، سوخت نمی‌شود.

به گفته وزارت بهداشتی‌ها فاز دوم واکسیناسیون کرونا در کشور به به ترتیب شامل سنین ۸۰ سال به بالا، ۷۵ تا ۸۰، ۷۰ تا ۷۵، ۶۵ تا ۷۰ و بیماران زمینه‌ای و صعب‌العلاج، خواهد بود که در این فاز افراد سالمند گروه هدف  ۷.۲ میلیون نفر هستند و به همین میزان هم بیماران زمینه‌ای داریم.

بر همین اساس هم گفته شده که فاز دوم واکسیناسیون کرونا تا اواخر خرداد و اوایل تیرماه به طول خواهد انجامید و طی این فرایند، حدود ۱۴ میلیون نفر واکسینه می‌شوند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۳ آذر
امروز پنجشنبه ۱۳ آذر
امروز پنجشنبه ۱۳ آذر
امروز پنجشنبه ۱۳ آذر