تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پرسش از یک مقام مسئول؛

حقوق بازنشستگان چقدر افزایش پیدا کرد؟

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی کشور: نیاز است تا با سازوکار تامین اجتماعی بتوان رویه‌ای را ترسیم کرد که هر فرد ایرانی بعد از ۶۰ سالگی بتواند از مزایای بازنشستگی بهره‌مند شود.

کد خبر: ۹۱۵۶۸
۱۱:۰۱ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۰

بازنشستگان

دیدارنیوز: مصطفی سالاری در دیدار با آیت الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه ضمن اشاره به افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی اظهار داشت: سال گذشته این سازمان فقط بابت حقوق بازنشسته‌ها ماهی ۶۶ هزار میلیارد ریال پرداخت می‌کرد که امروز و در فروردین‌ماه این مبلغ به ۱۷۰ هزار میلیارد ریال افزایش یافته است.

وی در ادامه با بیان این که تامین اجتماعی باید خدمات روان‌تر و گسترده تری را در دستور کار خود قرار دهد، پیشنهاد‌هایی برای تقویت صندوق‌های سرمایه گذاری ارائه نمود و خاطرنشان کرد: با توجه به نقاط قوت قانون برنامه ششم توسعه و پویایی آن؛ امیدواریم بتوانیم در جهت پیاده سازی برنامه ششم توسعه با خروج از بنگاه داری به سمت سهامداری حرکت نماییم.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در ادامه افزایش سقف پرداخت وام به بازنشستگان تامین اجتماعی را بخشی از فعالیت‌های رفاه بخش این سازمان توصیف نمود و اذعان داشت: نسخه نویسی الکترونیک از دیگر اقدام‌های جدید تامین اجتماعی است که نتایج فراوانی را به‌دنبال داشته است.

سالاری با تاکید بر اهمیت توجه به نظام متمرکز فراگیر تامین اجتماعی گفت: نیاز است تا با ساز و کار تامین اجتماعی بتوان رویه‌ای را ترسیم نمود، تا هر فرد ایرانی بعد از ۶۰ سالگی بتواند از مزایای بازنشستگی بهره‌مند شود.

وی موضوع جمعیت و خانواده را نیز مورد توجه قرار داد و یادآور شد: تامین اجتماعی در موضوع جمعیت به غیر از مباحث نازایی، مرخصی زایمان را از ۶ ماه به ۹ ماه افزایش داده است، برا اساس تفاهمی که با دولت صورت گرفته، مقرر شد تا این تعهد دولت را، تامین اجتماعی بر عهده بگیرد.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها