تیتر امروز

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد ژئوپولیتیک

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ عبدالرضا فرجی‌راد، استاد ژئوپولیتیک و دیپلمات با سابقه وزارت امور خارجه رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از مذاکره با آمریکا، وضعیت توان هسته‌ای...
محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.

وزیر نیرو: در زمینه اصلاح ساختار آب کشور گام‌های اصولی برداشته‌ایم

رضا اردکانیان با اشاره به اقدامات انجام شده در اصلاح ساختار آب کشور گفت: در حال حاضر وزارت نیرو به سمت تشکیل یک سیستم حکمرانی با قلمرو‌های پایدار در حوضه‌های آبریز در حرکت است.

کد خبر: ۹۱۵۱۰
۱۶:۴۴ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۰

در زمینه اصلاح ساختار آب کشور گام‌های اصولی برداشته‌ایم

 

دیدارنیوز ـ رضا اردکانیان امروز در جلسه مشترک با روسای حوضه‌های آبریز ۹ گانه کشور اظهار کرد: فعالیت‌های خیلی خوبی در زمینه اصلاح ساختار آب کشور طی مدت کم انجام شده و مسیر باقیمانده نیز با توانمندی، احساس مسئولیت، تعهد لازم و یک برخورد حرفه‌ای انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: وقتی مرز‌های ثابتی داشته باشیم، رودخانه‌های اصلی مشخص است و می‌توانیم به سمت یک سیستم حکمرانی با قلمرو‌های پایدار به معنای حوضه‌های آبریز حرکت کنیم، باید به سمتی برویم که نه یکباره و یکجا بلکه در یک مسابقه منطقی و معقول بتوانیم کم‌کم سازمان‌های حوضه آبریز را تشکیل دهیم و این روش و تجربه‌ای است که در دنیا انجام شده و به صورت کامل کار می‌کند.

اردکانیان با اشاره به اینکه این سیستم در دنیا امتحان پس داده است، اضافه کرد: مردم دنیا در حالی که جمعیت ۷ میلیاردی دارند، در مناطق توسعه یافته از همین روش استفاده و آب را مدیریت می‌کنند.

وی با بیان اینکه در زمینه اصلاح ساختار آب کشور گام‌های اصولی برداشته‌ایم، تصریح کرد: برای اصلاح این ساختار می‌بایست مقدمه و پیش نیاز‌هایی مانند طرح‌های سازگاری با کم‌آبی در استان‌ها، لایحه قانون جامع آب، تفویض اختیارات به استان‌ها، تغییر ساختار معاونت آب و آبفا، یکپارچه‌سازی شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی و ... صورت می‌گرفت. هر چند برای تغییر ساختار، چنین پیش نیاز‌هایی را لازم داریم، اما شکل گرفتن همین پیش نیاز‌ها هم نیازمند آماده شدن فضا و تغییر نگاه به موضوع مدیریت بوده است.

وزیر نیرو با بیان اینکه اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده است، خطاب به روسای حوضه‌های آبریز گفت: شرکت مدیریت منابع آب و روسای حوضه آبریز کشور باید دو لایه برنامه مشترک و غیرمشترک را تدوین کرده و نباید تمامی برنامه حوضه‌ها یکسان باشد.

طبق اعلام وزارت نیرو، وی با اشاره به لزوم تبدیل ستاد به محل تنظیم ساز و کار‌ها خاطرنشان کرد: پویش #هرهفته_الف_ب_ایران نیز یکی از پیش نیاز‌ها بود که توانستیم از طریق آن، ساز و کار‌ها را در کنار ساخت و ساز‌ها قرار دهیم، بنابراین لازم است به‌عنوان ستاد بیشتر روی ساز و کار‌ها متمرکز شویم.

به‌گفته اردکانیان، تشکیل کمیسیون‌های حوضه‌های آبریز، از ضروری‌ترین کار‌هایی است که باید انجام شود تا از ظرفیت موجود در سازمان‌ها استفاده لازم را برد.

وی با تاکید بر اطلاع‌رسانی در زمینه حوضه‌های آبریز، گفت: روابط عمومی به‌عنوان یک قسمت پشتیبان باید در تهیه بروشور و نقشه‌های حوضه‌های آبریز فعال باشد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۴ آذر
امروز جمعه ۱۴ آذر
امروز جمعه ۱۴ آذر
امروز جمعه ۱۴ آذر