تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.

استاندار تهران: فرمانداران مجوز تردد به کسی ندهند

استاندار تهران با بیان اینکه در مورد ممنوعیت سفر‌ها همواره استان تهران و البرز یکپارچه دیده می‌شود و بیشتر سعی شده که منع تردد بین استانی اعمال شود، گفت: به فرمانداران تکلیف شده تا از صدور مجوز تردد خودداری کنند.

کد خبر: ۹۰۹۲۱
۱۴:۲۵ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰

استاندار تهران فرمانداران مجوز تردد ندهند

دیدارنیوز ـ به نقل از وبدا، انوشیروان محسنی بندپی در جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا اظهار داشت: درخواست ما از ستاد ملی کرونا این است که نسبت به تمدید بازنشستگی نیرو‌های بهداشت و درمان اقدام کنند که این موضوع در کمیته امنیتی و اجتماعی ستاد تصویب شده و امید است در ستاد ملی نیز مصوب می‌شود تا کمبود نیروی انسانی با تمدید بازنشستگی این افراد پوشش داده شود.

وی ادامه داد: در مورد ممنوعیت سفر‌ها همواره استان تهران و البرز یکپارچه دیده می‌شود و با توجه به اینکه چهارشنبه این هفته و شنبه آینده فعالیت اداری داریم محدودیت سفر‌های بین شهری در تهران عملاً اجرایی نمی‌شود و بیشتر سعی می‌شود که منع تردد بین استانی اعمال شود؛ ضمن اینکه به فرمانداران تکلیف شده تا از صدور مجوز تردد خودداری کنند.

استاندار تهران خاطرنشان کرد: در استان تهران زیرساخت شبکه‌های بهداشت مثل سایر استان‌ها وجود ندارد همچنان که در سامانه سیب در همه استان‌ها بالای ۹۵ درصد ثبت‌نام داشتند، ولی در استان تهران از بدو شروع به همت دانشگاه علوم پزشکی ۷۰ درصد ثبت نام کردند و ۳۰ درصد از رصد و پایش سامانه خارج هستند.

محسنی بندپی گفت: آمار و اطلاعات دقیقی از گروه‌های سنی در تهران نداریم که از سازمان هدفمندی یارانه‌ها درخواست داشتیم که اطلاعات افراد را ارائه کنند که متاسفانه تاکنون این اتفاق نیفتاده است.

محسنی بندپی با اشاره به آخرین وضعیت استان تهران اظهار داشت: استان تهران در وضعیتی قرار دارد که هر گونه عادی سازی و اطمینان کاذب شرایط غیرقابل مدیریتی را در حوزه مدیریت کرونا ایجاد می‌کند.

وی ادامه داد: درخواست داریم که کلیه اصناف و مشاغلی که مجاز به فعالیت شدند با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی، فعالیت‌های خود را در پیش گیرند.

استاندار تهران سپس تاکید کرد: اگر در وضعیت بازگشایی مشاغل و اصناف با سهل انگاری و عدم همکاری مواجه شویم برای حفظ سلامتی مردم ناچار می‌شویم محدودیت‌ها را برگردانیم از اینرو درخواست ما این است که تمام اصناف پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

وی در ادامه گفت: در مجموع یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر جمعیت بالای ۶۰ سال داریم و با توجه به اینکه ۷۶.۳ درصد فوتی‌های کرونایی نیز بالای ۶۰ سال هستند اولویت واکسیناسیون با این افراد است.

محسنی بندپی با اشاره به لزوم واکسیناسیون به عنوان مطالبه عمومی اظهار داشت: برای انجام واکسیناسیون در استان تهران هم نیرو و هم امکانات مورد نیاز حجم وسیعی می‌طلبد.

وی ادامه داد: در این استان ۱۸۰ هزار نفر جمعیت بالای ۸۰ سال و حدود ۱۸۵ هزار نفر جمعیت بین ۷۵ تا ۸۰ سال داریم که باید واکسینه شوند و در مجموع یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر جمعیت بالای ۶۰ سال داریم و با توجه به اینکه ۷۶.۳ درصد فوتی‌های کرونایی نیز بالای ۶۰ سال هستند اولویت واکسیناسیون با این افراد است.

استاندار تهران تصریح کرد: برای انجام واکسیناسیون نیازمند همکاری همه دستگاه هستیم که شهرداری، تربیت بدنی و هلال احمر وارد شدند؛ همچنین به فرمانداران تکلیف شده تا ظرف ۴۸ ساعت امکانات شهرستانی را بررسی و اعلام کنند.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی