تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

حدود ۱۰ هزار بیمار خاص واکسینه شدند

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تاکنون حدود ۱۰ هزار نفر از بیماران خاص اعم از بیماران ام‌اس، سرطانی، تالاسمی، هموفیلی، پیوندی و دیالیزی در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد واکسینه شده‌اند.

کد خبر: ۹۰۷۷۵
۱۶:۰۵ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰

 ۱۰ هزار بیمار خاص واکسینه شدند

دیدارنیوز ـ محمد جعفر صادقی اظهار کرد: واکسیناسیون بیماران خاص از همان ابتدای آغاز واکسیناسیون شروع شد و همچنان ادامه خواهد داشت. تعداد زیادی از این بیماران نیز هنوز باقی مانده‌اند که به تدریج واکسیناسیون آن‌ها انجام خواهد شد. همگی این گروه‌ها پرونده دارند، اطلاع‌رسانی‌ها انجام می‌شود و عمدتا واکسن سینوفارم چین را دریافت می‌کنند.

وی در خصوص واکسیناسیون کادر درمان با بیان اینکه کادر جامعه گسترده‌ای را در بر می‌گیرد و باید به شکل تفکیک شده به آن پرداخت، بیان کرد: پرسنل کادر درمانی که در بیمارستان‌ها مشغول به ارائه خدمت هستند، به طور کامل واکسیناسیون شده‌اند؛ مگر اینکه فرد خودش تمایلی به واکسینه شدند نداشته و یا در مقطع انجام واکسیناسیون دچار بیماری بودند و واکسیناسیون آن‌ها به زمان دیگری موکول شده است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: واکسیناسیون سایر کادر درمان از جمله بخش خصوصی، داروخانه‌ها و کلینیک‌های در سطح شهر و... در دست اقدام است و احتمالا تا پایان این هفته واکسیناسیون این بخش‌ها نیز به اتمام خواهد رسید.

صادقی با اشاره به اینکه مطب‌ها به دو دسته پزشک و پرسنل تقسیم می‌شوند، توضیح داد: پزشک‌ها توسط سازمان نظام پزشکی و پرسنل مطب‌ها توسط حوزه درمان واکسینه می‌شوند که طبق آمار بیش از ۸۰ درصد آن‌ها انجام شده است.

وی ضمن تاکید بر اینکه هرکس که دوز اول را دریافت می‌کند، ۱۰۰ درصد دوز دوم را نیز در تاریخ مقرر دریافت خواهد کرد، گفت: افراد مشخص شده و اسمشان ثبت شده است؛ عمدتا دوز دوم ۲۸ روز پس از دریافت دوز اول انجام می‌شود، اما واکسن آستارزنکا سه‌ماهه است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص واکسیناسیون کادر درمان تصریح کرد: به این دلیل که به صورت مرتب دانشجویانی داریم که وارد بیمارستان‌ها شده و کار بالینی خود را آغاز می‌کنند، واکسیناسیون کادر درمان شناور محسوب می‌شود و نمی‌توان گفت روزی به طور کامل انجام خواهد شد.

وی درمورد واکسیناسیون بیماران خاص ادامه داد: تعداد زیادی از این بیماران نیز هنوز باقی مانده‌اند که به تدریج واکسیناسیون آن‌ها انجام خواهد شد. همگی این گروه‌ها پرونده دارند، اطلاع‌رسانی‌ها انجام می‌شود و عمدتا واکسن سینوفارم چین را دریافت می‌کنند.

به گفته مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد، آخرین محموله واکسن به دانشگاه، روز شنبه تحویل داده شد و به احتمال زیاد اوایل هفته آینده نیز محموله بعدی ارسال خواهد شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان