تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

قطعه دوم بزرگراه چابهار کُنارک سال آینده تکمیل می‌شود

قطعه دوم بزرگراه چابهار کُنارک با اعتبار ۲ هزار ۹۰۰ میلیارد ریال آذرماه سال ۱۴۰۱ تکمیل می‌شود.

کد خبر: ۹۰۱۵۹
۱۵:۳۷ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰

قطعه دوم بزرگراه چابهار کُنارک

دیدارنیوز ـ عدنان رستمی مدیر پروژه احداث بزرگراه چابهار به کنارک روز پنجشنبه در بازدید حمیدرضا مومنی دبیر شورای مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور از روند احداث این بزرگراه اظهار داشت: عمایات اجرایی این پروژه آذر ماه سال گذشته با پیمانکاری شرکت ریل گستر آغاز شده است.

وی تصریح کرد: بزرگراه چابهار کُنارک مجموعا ۴۸ و نیم کیلومتر بوده و قطعه دوم آن به طول ۲۴ و نیم کیلومتر در دست احداث است.

رستمی بیان داشت: تا شهریورماه امسال حدود ۵۰ درصد این طرح اجرا خواهد شد و تمامی تلاش نیرو‌ها و امکانات را به کار گرفتیم که هرچه زودتر، قطعه دوم را تکمیل و به مرحبه بهره‌برداری برسانیم.

وی تصریح کرد: تاکنون ۱۰ میلیارد تومان قیر تامین و حدود ۲۰ میلیارد تومان هم برای زیرسازی اتوبان هزینه شده است.

مدیر پروژه احداث بزرگراه چابهار به کنارک بیان داشت: مطالعات این پروژه توسط وزاری راه و شهرسازی انجام شده و در ادامه با بازطراحی طرح، حدود ۶۰ میلیارد تومان کاهش هزینه داشتیم.

این محور، ترافیک ۲۰ میلیون تُنی حمل بارِ بندرچابهار را پوشش خواهد داد.

حمیدرضا مومنی دبیر شورای مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور که در نیمه ابتدایی فروردین امسال به منطقه آزاد چابهار سفر کرده بود امروز (پنجشنبه) نیز برای بازدید از طرح‌های مختلف عمرانی، اجتماعی و گردشگری در قالب سفری ۲ روزه به منطقه آزاد چابهار سفر کرده تا روند پیشرفت پروژه‌ها را از نزدیک مورد ارزیابی و بررسی قرار دهد.

منبع: ایرنا
برچسب ها: چابهار
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها