تیتر امروز

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...

ایرانی‌ها باز هم رتبه اول خرید خانه در ترکیه را گرفتند

طبق اعلام مرکز آمار ترکیه در ماه‌های ژانویه، فوریه و مارس ۲۰۲۱ میلادی، ایرانی‌ها با خرید یک هزار و ۵۹۹ واحد مسکونی در بین اتباع سایر کشور‌ها رتبه نخست را به خود اختصاص داده‌اند.

کد خبر: ۹۰۱۵۲
۱۵:۰۹ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰

خرید خانه در ترکیه

دیدارنیوز ـ مصطفی قلی خسروی رئیس اتحادیه مشاوران املاک کشوری با بیان اینکه به خریداران ملک در کشور ترکیه و یا سایر کشور‌های خارجی توصیه می‌شود که به هیچ عنوان به فکر خرید ملک ویا زمین در ترکیه و دبی نباشند گفت: متاسفانه در سال‌های اخیر آمار‌ها نشان می‌دهد خرید ملک در شهر‌های ترکیه مانند ازمیر، استانبول، آنتالیا و یا دبی و امارات قبرس افزایش یافته که این امر نشان دهنده بی انگیزه بودن سرمایه گذاری در بخش مسکن ایران است.

او ادامه داد: متاسفانه در سال‌های گذشته بسیاری از خریداران ملک در این کشور‌ها به دلیل تغییر ناگهانی قوانین در این حوزه با مشکلات بسیار زیادی روبرو شدند به طوری که بسیاری از این افراد دچار زیان‌های مالی چند میلیاردی شدند.

رئیس اتحادیه مشاوران املاک با بیان اینکه در کشور ترکیه شرایط به نفع خرید است، افزود: در کشور‌های دیگر مانند دبی شرایط خرید و فروش برقرار است و این خود کمی بهتر از تنها خرید ملک است.

خسروی بیان کرد: ممکن است هرکدام از مسئولان کشور‌های مختلف به یکباره تصمیم بگیرند که تمامی قرارداد‌های ملک را منتفی کنند؛ در این موقعیت خریدار هیچ کاری نمی‌تواند انجام دهد و دستش به هیچ ارگان و یا بخشی وصل نیست.

گرانی مصالح ساختمانی انگیزه سازندگان مسکن را از بین برد

او با بیان اینکه افزایش چشمگیر قیمت مصالح ساختمانی و رشد جهشی قیمت مسکن باعث شد که سازندگان و یا سرمایه گذاران انگیزه‌ای برای خرید ملک در ایران را نداشته باشند، افزود: باید بانک مرکزی و یا دولت اقدامات لازم برای جذب سرمایه گذاری در حوزه ملک و زمین را برای تمامی سازندگان فراهم کند چرا که در ایران حوزه مسکن یکی از مهم‌ترین و اقتصادی‌ترین ارکان اقتصاد کشور به شمار می‌رود.

رئیس اتحادیه مشاوران املاک عنوان کرد: در کشور‌های خارجی مانند ترکیه هم ملک هر سال دچار افزایش قیمت می‌شود بنابراین باید خاطرمان باشد که شرایط مسکن در این کشور‌ها بهتر از ایران نیست و بهتر است سرمایه گذاران در حوزه مسکن را در همین ایران انجام دهند.

او یاد آور شد: پیش از این بسیاری از سرمایه گذاران در حوزه ملک کشور امارات ورود پیدا کرده بودند که با تغییر ناگهانی قوانین این کشور به یکباره بسیاری از آن‌ها حتی فرصت فروش ملک را نداشتند و به سرعت از این کشور خارج شدند.
ایرانی‌ها در ترکیه یک هزار و ۵۹۹ واحد مسکونی خریدند

براساس این گزارش طبق اعلام مرکز آمار ترکیه در ماه‌های ژانویه، فوریه و مارس ۲۰۲۱ میلادی، ایرانی‌ها با خرید یک هزار و ۵۹۹ واحد مسکونی در بین اتباع سایر کشور‌ها رتبه نخست را به خود اختصاص داده‌اند.

بر این اساس در ژانویه ۲۰۲۱ میلادی ایرانی‌ها ۴۷۷ واحد مسکونی، در ماه فوریه ۴۵۹ واحد و در ماه مارس ۶۶۳ خانه را در ترکیه خریداری کرده‌اند. به این ترتیب خرید ملک توسط اتباع ایرانی در ترکیه طی ماه مارس نسبت به فوریه حدود ۴۴.۵ درصد افزایش یافته است. در هر سه ماه ابتدایی امسال میلادی، ایرانی‌ها بیشتر از اتباع سایر کشور‌ها در شهر‌های ترکیه ملک خریداری کرده‌اند.

منبع: اقتصاد24
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر