تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

جزئیات افزایش ۵۰ و ۱۰۰ درصدی حقوق بازنشستگان در احکام ۱۴۰۰

علی دهقان‌کیا، رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی شهرستان تهران گفت: «مستمری برخی از بازنشستگان میانه‌بگیر پس از اعمال ماده ۹۶ قانونی تامین اجتماعی (افزایش سنواتی) و دو مرحله متناسب‌سازی تا ۱۰۰ درصد افزایش یافته است.»

کد خبر: ۹۰۰۶۳
۱۱:۲۲ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰

جزئیات افزایش حقوق بازنشستگا

دیدارنیوز ـ با بیان اینکه مستمری برخی از بازنشستگان میانه‌بگیر تا ۱۰۰ درصد افزایش یافته است، افزود: «برای نمونه فردی که در سال ۷۲ با سقف مستمری بازنشسته شده، پس از اعمال ماده ۹۶ قانونی تامین اجتماعی (افزایش سنواتی) و دو مرحله متناسب‌سازی تا ۱۰۰ درصد در سال ۱۴۰۰ افزایش مستمری داشته است.»

وی افزود: «به صورت کلی بازنشستگانی که با سقف مستمری بازنشسته شده بودند، اما تا پیش از اصلاح احکام ۳ تا ۴ برابر حداقل مستمری را دریافت می‌کردند، تا ۱۰۰ درصد افزایش مستمری را نسبت به سال گذشته تجربه می‌کنند. برای نمونه یک عده از این گروه بازنشستگان که ۵ میلیون تومان مستمری دریافت می‌کردند، پس از اصلاح احکام، در اردیبهشت ماه ۱۰ میلیون تومان مستمری دریافت می‌کنند.»

رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی شهرستان تهران با بیان اینکه بازنشستگان حداقلی‌بگیر سال‌های ۹۵ تا ۹۹ به دلیل اینکه ضریب چندانی در سال برقراری مستمری خود نسبت به سال جاری نداشته‌اند، مستمری پایینی دریافت می‌کردند، گفت: «این گروه از بازنشستگان شاهد افزایش ۵۰ درصد مستمری، ناشی از اجرای ماده ۱۱۱ قانون تامین اجتماعی (افزایش سنواتی) و افزایش ناشی از متناسب‌سازی در سال ۱۴۰۰ هستند.»

دهقان‌کیا افزود: «البته پیشنهاد اولیه، ۴۵ درصد افزایش نسبت به اسفند ماه بود، اما در نهایت مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با ۵۰ درصد افزایش مستمری این گروه از بازنشستگان نسبت به سال ۹۹ موافقت کرد؛ البته این ۵۰ درصد افزایش مربوط به پایه‌ی مستمری نیست و بر روی جمع مستمری و مزایا اعمال می‌شود.»

رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی شهرستان تهران با اشاره به منفک بودن افزایش‌های ناشی از متناسب‌سازی در حکم ترمیمی اردیبهشت ۱۴۰۰، گفت: «سازمان تامین اجتماعی برای مشخص شدن میزان افزایش‌ها در هر یک از ردیف‌های افزایشی، جدول را منفک کرده است، اما از ماه‌های بعد، تمام این موارد در مستمری قرار می‌گیرد.»

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر