تیتر امروز

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.

رقابت فیلمسازان ایرانی در فرانسه

جشنواره «ملاقات‌های سینمائی پراد» در کشور فرانسه، فهرست فیلم‌های کوتاه بخش مسابقه زنان فیلمساز ایران را اعلام کرد.

کد خبر: ۸۹۸۹۰
۱۲:۵۶ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰

 فیلمسازان ایرانی در فرانسه

دیدارنیوز ـ برای حضور در بخش «زنان فیلمساز» این رویداد سینمایی در مجموع ۳۰ فیلم کوتاه ارسال شده است که از میان آنها، ۸ فیلم به مسابقه راه یافتند که برای کسب جایزه اول ۷۰۰ یورویی و جایزه دوم ۵۰۰ یورویی رقابت خواهند کرد.

«به هیچکس نگو» (سحرستوده)، «شیله» (مرجان صفا بخش)، «بهار» (فائزه کریم پور)، «زرد خالدار» (باران سرمد)، «فلاشر» (پانته آ مهدی نیا)، «برزخ» (قصیده گلمکانی)، «گاو آمریکائی» (آسمان توسی) و «نمایش» (بهنازاسکندرنژاد) فیلم‌های کوتاهی هستند که برای حضور در این جشنواره انتخاب شده‌اند. تمامی فیلم‌ها به زبان اصلی با زیرنویس فرانسوی برای تماشاگران به نمایش در خواهد آمد.

همچنین فیلم‌های بلند زنان سینماگر ایران، که در این برنامه گنجانده شده نیز بزودی اعلام می‌شود. یکی از فیلم‌های قطعی این قسمت، «پسر» اولین ساخته «نوشین معراجی» است که اخیرا هم درجشنواره جهانی مسکو، دو جایزه بهترین بازیگر مرد و همچنین بهترین فیلم از سوی انجمن منتقدین روسیه را بدست آورد.

سال گذشته جشنواره فیلم «ملاقات‌های سینمائی پراد» به دلیل شرایط ویروس کرونا برگزار نشد و مدیران این رویداد امیدوارند امسال شصت ودومین دوره این جشنواره را به صورت حضوری از ۱۷ تا ۲۳ جولای (۲۶ تیر تا اول مرداد) برگزار کنند.

جشنواره پراد که توسط «رونه کلر» فیلمساز فرانسوی و «پابلوکالاس» درسال ۱۹۵۹ و به عنوان جشنواره‌ای غیررقابتی بنیانگذاری شد و تنها به نمایش آثار سینماگران مهم یا یک مکتب سینمایی میپردازد.

در سال برگزاری جشنواره، «فرانسوا تروفو» با «چهارصد ضربه» در آن شرکت کرده بود. این جشنواره که قدیمی‌ترین رویداد در فرانسه بعد از جشنواره کن به حساب می‌آید درسال‌های بعد نیز میزبان بزرگانی، چون «ژوزف لوزی»، «پولانسکی»، «برتولوچی»، «تاورنیه»، «اتوم اگویان»، «میشل پیکولی»، «روبرگدیگیان» و... بوده است.

سینمای ایران نیز در چندین دوره از جشنواره «ملاقات‌های سینمایی پراد» حضور داشته و محمد حقیقت حدود ۱۰ سال است بعنوان عضوی از هیئت امنای آن فعالیت دارد و امسال از او دعوت شد که بخش زنان سینماگر ایران را مدیریت کند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: سینمای ایران
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی