تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

تحلیل یک استاد دانشگاه از شرایط دو جریان سیاسی در انتخابات پیش رو

یک استاد دانشگاه معتقد است: دو جریان سیاسی اصلاح طلب و اصولگرا دچار حیرت و سرگشتگی شده اند.

کد خبر: ۸۹۷۳۰
۱۲:۰۴ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰

 دانشگاه از شرایط د

دیدارنیوز - جهانبخش محبی نیا در ارزیابی از شرایط فعلی انتخابات و حضور گروه های سیاسی و جناج بندی ها در شرایط فعلی، اظهار کرد: در حال حاضر آنچه که به عنوان مسئله انتخابات در سیاست حاکم است، حیرتی است که الگوهای سیاست در آن فرو رفتند. بخشی از این حیرت نتیجه علملکرد سیاسیون است که نتوانستند نظام تحزب یا شبه تشکیلاتی را مدیریت کنند و باعث تفرق و چند دستگی گروهها در سپهر سیاست کشور شدند.
وی با اشاره به شرایط جبهه اصلولگرایان گفت: الان در حوزه اصول گرایی اختلاف شدیدی میان شورای ائتلاف و شورای وحدت و شخصیت هایی که خود را مستقل از آنان می دانند؛ مانند بعضی از نیروهای خود مختار، ایجاد شده است. این اتفاق اخذ تصمیم نهایی را برای این جریان سیاسی سخت کرده است و به این زودی ها نخواهند توانست فرد واحدی را به جامعه معرفی کنند.
این فعال سیاسی افزود: مسئله تشکیکی که در آمدن یا نیامدن چهره هایی مثل آیت الله رئیسی وجود دارد عده ای را به سمت حضورهای متنوع و متعدد کشانده و معلوم نیست با آمدن ایشان آیا آن ها کنار می کشند یا خیر؛ چون برخی اعلام کردند که آمدن یا نیامدن ایشان فرقی برایشان نمی کند.
وی ادامه داد: پس ما در حوزه و جریان اصولگرایی این امر را عیان می بینیم و تصورم بر این است که در حوزه اصولگرایان حتی با آمدن افرادی مانند آقایان رئیسی و محسن رضایی ، چند دستگی باقی خواهد ماند.
این استاد دانشگاه با اشاره به شرایط جریان اصلاحات در انتخابات پیش رو گفت: در حوزه اصلاح طلبی چون این افراد دستشان نسبت به ارتفاع دروازه شورای نگهبان کوتاه است،  همین حیرت و سرگشتگی وجود دارد. هرچند تفرق و چند دستگی در میان آنها  خیلی بزرگ نیست؛ اما بین نیروهای نزدیک به آقای خاتمی، کارگزاران و گروه های میانه  اختلاف وجود دارد. 
وی ادامه داد: نگرانی بیش تر آن ها متوجه برخوردی است که شورای نگهبان با آنها خواهد کرد و از این بابت هم چارچوب دروازه ورود به میدان بازی انتخابات دستشان نیامده است. بعید می دانم خارج از این صحنه ما با افراد موثر و قابل طرحی رو به رو شویم.
محبی نیا با اشاره به چالش های پیش روی جریان های سیاسی در انتخابات پیش رو گفت: یکی از مهم ترین چالش ها در بیرون مرزها است. قرائت واحد و بغض آلودی نسبت به حضور مردم در انتخابات در رسانه ها و گفتمان های مختلف در شیپور سیاست خارجی ها دمیده می شود که مردم نسبت به حضور در انتحابات خساست نشان دهند.
وی ادامه داد: همچنین چالش هایی هم در داخل کشور داریم که حاصل عملکرد ناموفق دولت های گذشته است.
این فعال سیاسی گفت: از سوی دیگر چالشی به نام کرونا را هم داریم که بدون شک اثر شوم خود را در انتخابات خواهد گذاشت. البته عدم جدیت در تامین واکسن هم یکی از دلایل قهرطبیعی مردم است .


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر