تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

شرط ورود با تست کرونا به ترکیه برای ۱۶ کشور برداشته شد

پس از اتحادیه اروپا که قرار است از تابستان گردشگران واکسینه شده را بپذیرد، ترکیه نیز محدودیت سفر شهروندان ۱۶ کشور را برداشت.

کد خبر: ۸۹۷۱۰
۱۶:۱۲ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰

شرط ورود با تست کرونا به ترکیه

دیدارنیوز ـ مهدی عباسی، کارشناس گردشگری در گفتگویی به مقررات تازه ترکیه برای رونق گرفتن گردشگری در این کشور اشاره کرد و افزود: ترکیه از ۱۵ ماه می (۲۵ اردیبهشت ماه)، با پایان یافتن قرنطینه سراسری در این کشور و آغاز سفر‌های تابستانی، شرط ورود با تست کووید را برای شهروندان ۱۶ کشور برداشت و بخشنامه آن به اتحادیه آژانس‌های گردشگری ترکیه (تورساب) داده شده و بر این اساس، قرار است از شهروندان این کشور‌ها در بدو ورود، آزمایش PCR درخواست نشود. در این بخشنامه همچنین تاکید شده که وضعیت همه‌گیری ویروس کرونا در همه کشور‌ها یکسان نیست و مطابق آن، چنین تصمیمی گرفته شده است.

او ادامه داد: این دستور شامل اتباع هنگ کنگ، چین، تایوان، ویتنام، استرالیا، نیوزیلند، سنگاپور، تایلند، کره جنوبی، اسرائیل، ژاپن، انگلستان، لتونی، لوکزامبورگ، اوکراین و استونی می‌شود که برای سفر به ترکیه دیگر نیازی به ارائه تست PCR نخواهند داشت.

در این فهرست نامی از ایران برده نشده و شهروندان ایرانی برای سفر به ترکیه همچنان ملزم به ارائه تست PCR تا ۷۲ ساعت قبل از پرواز هستند.

به گفته عباسی، کشور‌هایی که ترکیه سیاست در‌های باز با آن‌ها را در پیش گرفته، از جمله مناطقی هستند که به مهار ویروس کرونا موفق شده‌اند و یا واکسیناسیون سراسری را به مرحله مطمئنی رسانده‌اند. سیاستی که ایران نیز پس از یک سال توقف ویزای توریستی می‌تواند آن را تجربه کند.

این کارشناس گردشگری همچنین اظهار کرد: اگرچه ترکیه تصمیم گرفته سختگیری و محدودیت‌های سفر را برای برخی اتباع خارجی کم کند، اما در سوی دیگر، کشور‌هایی مثل روسیه سفر به این کشور را برای شهروندانشان سخت‌تر کرده‌اند. به تازگی دولت فدرال روسیه آن دسته از شهروندانش را که به ترکیه سفر داشته‌اند ملزم کرده هنگام بازگشت به کشور، دو بار تست کووید بدهند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها