تیتر امروز

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.
مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...
مدیر کل زندان‌های استان مرکزی خبر داد

آزادسازی ۳۰۰ زندانی غیر عمد در استان مرکزی

مدیر کل زندان‌های استان مرکزی با بیان اینکه ۲۹۰ زندانی جرایم غیر عمد در سال گذشته آزاد شدند، عنوان کرد: در ۲ ماهه سال جاری ۱۰ نفر زندانی غیر عمد در قالب جشن گلریزان آزاد شدند.

کد خبر: ۸۹۵۲۱
۱۶:۲۹ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰

آزادی زندانیان غیر عمد در استان مرکزی

دیدارنیوز ـ علی اسلام خواه با اشاره به اهمیت و حمایت‌های مادی و معنوی از زندانیان و خانواده‌های آنان عنوان کرد: جرم پدیده‌ای جهانی محسوب می‌شود، اگر چه نوع و میزان آن از جامعه‌ای به جامعه دیگر متفاوت است ولی افرادی که گرفتار بزهکاری و جرم می‌شوند در اکثریت موارد موقعیت‌های جبران ناپذیر را از حیث کار، تحصیل، تشکیل خانواده و غیره را از دست می‌دهند.

مدیر کل زندان‌های استان مرکزی ادامه داد: وجود چنین سابقه نامطلوبی در زندگی آینده آنها تأثیر فراوان می‌گذارد و این قبیل افراد معمولاً از طرف جامعه و خانواده طرد می‌شوند و امکان بازگشت آنها به عنوان یک فرد عادی به جامعه با مشکلات فراوانی مواجه می‌شود و همچنین این مسئله از لحاظ هزینه، وقت و نیرویی که جامعه صرف آن می‌کند نیز اهمیت زیادی دارد.

وی گفت: با توجه به اینکه در قوانین حقوقی مجازات شخصی است و تاوان هر اقدامی را مرتکب آن باید بدهد اما در قبال حبس بدهکاران غیر بزهکار می‌بینیم که به واسطه زندانی شدن سرپرست یک خانه متأسفانه کیان خانواده از هم گسسته و اعضای آن و بویژه زنان و دختران در معرض آسیب‌های بعضاً جبران ناپذیر اجتماعی و روحی قرار می‌گیرند.

مدیر کل زندان‌های استان مرکزی با اشاره به تلاش سیستم قضائی در راستای آزادی زندانیان جرایم مالی برای رهایی از زندان از طریق قبول تقسیط و اعسار افزود: رویه ما در دستگاه قضائی استان کمک به زندانیان جرایم مالی است، اما حقوق شکات نیز باید در نظر گرفته شود. ستاد دیه ظرفیتی است مردمی که ضمن اعاده دین مدیونین برای هر ۲ طرف دعوای حقوقی سبب خیر می‌شود.

مدیر کل زندان‌های استان مرکزی با بیان اینکه ۲۹۰ زندانی جرایم غیر عمد در سال گذشته آزاد شدند، عنوان کرد: در ۲ ماهه سال جاری ۱۰ نفر زندانی غیر عمد در قالب جشن گلریزان که به صورت مجازی برگزار شد آزاد شدند.

وی ادامه داد: در سال جاری با توجه به مشکلات ناشی از شیوع بیماری کرونا و عدم امکان برگزاری جشن‌های گلریزان به صورت حضوری این اقدام با برنامه ریزی های انجام شده توسط نمایندگی ستاد دیه و روابط عمومی زندان‌های استان در قالب فعالیت‌های رسانه‌ای، مجازی، تلفنی، پیامکی و مراجعه حضوری انجام شد که نتیجه حاصله کمک ۱۷ میلیارد ریالی خیرین استان به نمایندگی ستاد دیه استان تاکنون بوده است.

اسلام خواه با بیان اینکه در حال حاضر تعداد ۱۳۵ زندانی جرایم غیر عمد در زندان‌های استان تحمل کیفر می‌کنند، گفت: امیدواریم با کمک‌های واریزی خیرین نیک اندیش استان تعدادی از این افراد که پرونده آنها در دست بررسی و پیگیری است به زودی از زندان آزادی و به کانون گرم خانواده خود بازگردند.

مدیر کل زندان‌های استان مرکزی در پایان بیان کرد: از مردم و خیرین استان تقاضا داریم در ماه مبارک رمضان به منظور آزاد سازی زندانیان کمک‌های نقدی خود را به شماره حساب ۰۲۱۶۲۶۸۶۸۷۰۰۱ به شماره کارت ۸۲۰۷- ۹۹۸۵-۹۹۱۸- ۶۰۳۷ نزد بانک ملی ایران واریز کنند و زمینه حضور زندانیان جرایم غیر عمد را در کنار خانواده خود فراهم کنند.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد