تیتر امروز

سقوط بالگرد رئیس‌جمهور، سقوط یک اندیشه بود/ اتفاقات خوب در دوران پزشکیان رخ می‌دهد؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت دوم)

سقوط بالگرد رئیس‌جمهور، سقوط یک اندیشه بود/ اتفاقات خوب در دوران پزشکیان رخ می‌دهد؟

این دومین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه حادثه سقوط هلی‌کوپتر حامل ابراهیم رئیسی، حسین امیرعبداللهیان...
جواد رنجبر: مهم‌ترین اقدام ضد وحدت ملی ایران از سوی روس‌ها صورت گرفته/ آن‌ها در برابر فرهنگ و زبان فارسی ایستادند/ چرا رئیس‌جمهور ما به زبان ترکی با میهمانانی از باکو صحبت می‌کند؟
گفتگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد فلسفه سیاسی

جواد رنجبر: مهم‌ترین اقدام ضد وحدت ملی ایران از سوی روس‌ها صورت گرفته/ آن‌ها در برابر فرهنگ و زبان فارسی ایستادند/ چرا رئیس‌جمهور ما به زبان ترکی با میهمانانی از باکو صحبت می‌کند؟

«ایرانشهر» در سیزدهمین برنامه از سلسله گفتگو‌های خود با جواد رنجبر درخشیلر، پژوهشگر فلسفه سیاسی و استاد شاهنامه‌پژوه به گپ و گفت نشسته و عوامل موثر و لازم در تقویت قدرت تمدنی ایران را مورد بررسی...
نعمت‌الله فاضلی:نوروز عالی‌ترین آیینی است که ایرانیان انتخاب کردند/نوروز تصویر بهشت است/حکومت‌ها باید خود را با نوروز منطبق کنند نه نوروز با آن‌ها
گفت و گوی ویژه نوروزی با نویسنده و مردم شناس:

نعمت‌الله فاضلی:نوروز عالی‌ترین آیینی است که ایرانیان انتخاب کردند/نوروز تصویر بهشت است/حکومت‌ها باید خود را با نوروز منطبق کنند نه نوروز با آن‌ها

نعمت الله فاضلی نویسنده و مردم شناس به بهانه آغاز سال ۱۴۰۴ و انتشار کتاب نوروز نو به دیدارنیوز آمد و با او درباره نوروز و کتابش گفت‌وگو کردیم.

پنجره استقلال با شکایت دستیار فصل گذشته «فرهاد» بسته شد

پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال بابت شکایت «میلیسیچ لکیچ» باردیگر بسته شد و تنها در صورت پرداخت مطالبات وی باز خواهد شد.

کد خبر: ۸۹۵۰۷
۱۵:۲۱ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰

پنجره استقلال

دیدارنیوز - فصل گذشته و پس از اینکه آندره‌آ استراماچونی از استقلال جدا شد، فرهاد مجیدی هدایت این تیم را بر عهده گرفت و در اولین گام میلیسیچ لکیچ را به کادر فنی این تیم اضافه کرد.

این مربی پس از عدم پرداخت مطالباتش از جمع آبی پوشان تهرانی جدا شد و برای رسیدن به حق و حقوق خود به فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) شکایت کرد. حالا حکم این مربی از سوی فیفا صادر شده است و براساس رای فدراسیون بین المللی فوتبال باشگاه استقلال پنجره نقل و انتقالاتی آبی پوشان در دو بازه زمانی بسته شده است.

البته باشگاه استقلال هر زمان طلب این مربی را پرداخت کند پنجره نقل و انتقالات باشگاه استقلال باز خواهد شد. گفته می شود طلب لکیچ ۱۶۰ هزار دلار است.

خبر دیگری از پرونده حقوقی درباره استراماچونی نیز مطرح شده است. چند ماه پیش باشگاه استقلال از سوی فیفا برای پرداخت مطالبات استراماچونی محکوم شد. بعد از صدور حکم فیفا  مسوولان باشگاه استقلال درخواست دریافت اصل  دادخواست را مطرح کردند تا با بررسی متن آن بتوانند دفاعیات خود را در این خصوص ارائه بدهند. 

فیفا با توجه به شرایط و محدودیت‌های کرونایی و زیاد بودن حجم پرونده‌ها چند روز پیش متن حکم صادر شده را به باشگاه استقلال ارسال کرد.

متن ارسالی فیفا به باشگاه استقلال اصل حکم صادر شده بوده و حالا مسوولان حقوقی باشگاه حدود ۱۰ روز زمان دارند تا دفاعیات و اسناد اعتراضی خود را درباره حکم صادر شده به دادگاه CAS ارسال کنند. مدیران استقلال معتقدند که مبلغ بدهی این باشگاه به استراماچونی حدود ۵۰۰ هزار یورو است و او با توجه به اسنادی که در اختیار باشگاه است، نمی‌تواند روی سال دوم ادعایی داشته باشد.

همچنین با توجه به اینکه خودش هم در نیم فصل تیم را رها کرده باید مبلغی بسیار کمتر برای سال اول دریافت کند و به همین خاطر بخش حقوقی استقلال درصدد است تا با جمع‌آوری اسناد کافی در این خصوص پرونده را در دادگاه CAS با کمترین هزینه برای استقلال به سرانجام برساند.


منبع: فارس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی