تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

تمام داوطلبان کارآزمایی بالینی واکسن کرونا تحت پوشش بیمه هستند

عضو تیم تحقیقاتی کارآزمایی بالینی فاز سوم واکسن مشترک ایران و کوبا گفت: تاکنون عوارض جدی ناشی از تزریق اتفاق نیفتاده و صرفا تعداد معدودی از داوطلبان دچار عوارض جانبی خفیفی شدند که حتی نیاز به استفاده از داروی خاصی در آنها نبوده است.

کد خبر: ۸۹۴۹۹
۱۵:۱۰ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰

احسان مصطفوی داوطلبان کارآزمایی بالینی واکسن کرونا

دیدارنیوز ـ احسان مصطفوی، عضو تیم تحقیقاتی کارآزمایی بالینی فاز سوم واکسن مشترک ایران و کوبا در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در پاسخ به اینکه چرا کارآزمایی واکسن فقط در بعضی از استان‌ها انجام می‌شود، بیان کرد: طبق برآوردها باید ۲۴ هزار نفر در این مطالعه وارد شوند و بر این اساس مقرر شد، هشت شهر برای انجام کارآزمایی انتخاب شوند که این شهرها از بین ۷ استان کشور انتخاب شدند.

وی ادامه داد: ما معیارهای مختلفی را برای این انتخاب در نظر داشتیم، مثل اعلام آمادگی و میزان آمادگی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و در عین حال سعی بر آن بود که تنوع جغرافیایی نیز در انتخاب این شهرها دیده شود.

استاد اپیدمیولوژی انستیتو پاستور ایران افزود: در فاز سوم تعداد نمونه نسبتا محدود است و هر چقدر نمونه محدودتر باشد، در انتخاب مراکز و پایگاه‌های نمونه‌گیری محدودیت وجود خواهد داشت، ولی امیدواریم بعد از تایید اثربخشی واکسن، تولید آن در انستیتو پاستور ایران محقق شود و دیگر مشکلی از جهت تولید انبوه و استفاده همگانی آن نداشته باشیم.

وی گفت: تا الان بیش از ۶۰۰ نفر در این برنامه واکسن دریافت کرده‌اند. این مطالعه از روز دوشنبه هفته گذشته از شهر اصفهان شروع شده است و روز پنجشنبه زنجان و امروز در همدان شروع تزریق واکسن را داشته‌ایم، افرادی که در این مطالعه وارد شدند، خوشبختانه تاکنون عوارض جدی ناشی از تزریق برای آنها اتفاق نیفتاده و صرفا تعداد معدودی از داوطلبان دچار عوارض جانبی خفیفی شدند که حتی نیاز به استفاده از داروی خاصی در آنها نبوده است و بنظر می‌رسد که واکسن کم خطری است و می‌توان برنامه واکسیناسیون را پس از تایید اثربخشی آن با این واکسن پیش برد.

مصطفوی بیان کرد: در مطالعات کارآزمایی بالینی که در کشور انجام می‌شود، همه شرکت کنندگان در مطالعه تحت پوشش بیمه هستند، همه هزینه‌های ناشی از شرکت در مطالعه و خدماتی که به آنها داده می‌شود، تحت پوشش کامل بیمه است

منبع: ایلنا
برچسب ها: واکسن کرونا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها