تیتر امروز

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

روایت روزنامه سعودی از پشت پرده میزبانی عربستان از تیم‌های ایرانی

روزنامه عربستانی اعلام کرد که قانون بازی در زمین بی طرف برای باشگاه های ایرانی و عربستانی همچنان درجریان است و به این ترتیب دیدار النصر با تراکتو و الهلال با استقلال در کشور سوم برگزار خواهد شد.

کد خبر: ۸۹۴۶۷
۱۴:۰۳ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰

روزنامه سعودی

دیدارنیوز -  به نقل از الاقتصادیه، تیم های النصر و الهلال عربستان به مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا صعود کردند و باید به ترتیب برابر تراکتور و استقلال به میدان بروند.

با توجه به اینکه روابط سیاسی ایران  و عربستان به روال عادی برنگشته است گمانه زنی درباره بازی در کشور سوم زیاد است البته باشگاه النصر و استقلال باتوجه به اینکه میزبان هستند اصرار دارند که از امتیاز میزبانی خود استفاده کند.

یک منبع آگاه در گفت و گویی که با روزنامه الاقتصادیه عربستان داشت، گفت: قانون بازی در زمین بی طرف برای رویارویی تیم های عربستانی و ایرانی همچنان فعال و در جریان است و به این ترتیب بازی نماینده های این دو کشور در زمین بی طرف برگزار خواهد شد.

او ادامه داد: تصمیم AFC برای انتقال بازی های نماینده های ایران و عربستان به کشور سوم در سال ۲۰۱۶ گرفته شد. این تصمیم همچنان ادامه دارد مگر اینکه روابط دیپلماتیک دو کشور به روال عادی برگردد و عربستان قانون ممنوعیت سفر اتباع خود به ایران را بردارد و علاوه بر آن یک هیات از AFC هم راهی ایران شود تا شرایط میزبانی این کشور از تیم های عربستانی را بررسی کند و از امنیت آنها اطمینان حاصل کند.

الاقتصادیه در ادامه نوشت: حضور باشگاه های ایرانی در عربستان در فصل جاری لیگ قهرمانان آسیا این حق را به باشگاه های ایرانی نمی دهد که خواستار حضور باشگاه های عربستانی هم در ایران شوند. وقتی عربستان به عنوان میزبان گروه های که باشگاه های ایرانی هم در آن قرار داشتند انتخاب شد این تعهد و تاکید بر فدراسیون فوتبال ایران شد که حق ندارد درخواست میزبانی از باشگاه های عربستانی را در آینده بدهد و آنچه اکنون از میزبانی عربستان صورت گرفته تنها به خاطر جلوگیری از وارد آمدن آسیب و ضرر به فوتبال آسیا در شرایط خاص کرونایی بوده است.  

این منبع آگاه در AFC در پایان تاکید کرد که دوبی و دوحه گزینه های اصلی برای میزبانی از دیدارهای النصر برابر تراکتور و الهلال برابر عربستان هستند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر