تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

تعرفه مصرف آب در ماه‌های آینده افزایش می‌یابد؟

معاون راهبری و نظارت بر بهره برداری آب و فاضلاب کشور از احتمال افزایش تعرفه آب در ماه‌های آینده خبر داد.

کد خبر: ۸۹۱۰۵
۱۴:۴۲ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰

تعرفه مصرف آب

دیدارنیوز ـ حمیدرضا کشفی معاون راهبری و نظارت بر بهره برداری آب و فاضلاب کشور گفت: در حال حاضر ۴۰ درصد از مشترکان آب کشور پرمصرف هستند که ۶۰ درصد از منابع آبی موجود را مصرف می‌کنند، براین اساس شاید جرایمی برای این دسته از مشترکان در نظر گرفته شود، اما به هرحال مصرف بی رویه این بخش سبب می‌شود که برخی از شهر‌ها دسترسی به آب شرب پایدار نداشته باشند.

سخنگوی شرکت مادر تخصصی آب و فاضلاب کشور گفت: با کاهش بارندگی‌ها، ۱۵ درصد از منابع تولید آب در کشور کاهش یافته است که اگر بخواهیم شرایط امسال مانند سال گذشته باشد باید تا ۱۵ درصد از مصارف خود در همه بخش‌ها کاهش دهیم.

او افزود: از ابتدای اردیبهشت ماه امسال هم مبلغ ناچیزی (۷ درصد) توسط دولت تصویب و پیشنهادات ما برای افزایش تعرفه به میزان بالاتری به زمان‌های دیگری موکول شد.

کشفی در پایان تصریح کرد: ما ۷ درصد افزایش تعرفه داشتیم که به صورت پلکانی محاسبه می‌شود که بر همین اساس هم تعرفه اخذ می‌شود، کسانی هم که یک سوم الگوی مصرف را استفاده کنند در طرح آب امید قرار می‌گیرند و کسانی که الگوی مصرف را رعایت کنند، تعرفه عادی و مشترکانی که بیش از الگوی مصرف استفاده کنند، جرایم بالاتری را باید پرداخت کنند.

برچسب ها: تعرفه آب
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر