تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

تولید ۲۰ ماده مؤثره داروی‌های خاص از سوی دانش بنیان‌ها/ عرضه دو داروی ایرانی بیماری MS

گروهی از محققان یکی از شرکت‌های دارویی علاوه بر سنتز و تولید بیش از ۲۰ ماده مؤثره دارویی، موفق به تولید دو داروی خوراکی و تزریقی برای بیماری MS شده‌اند.

کد خبر: ۸۹۱۰۲
۱۴:۳۶ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰

دانش بنیان ها داروهای خاص

دیدارنیوز ـ محمدامین رضوانفر، مدیر عامل یکی از شرکت‌های دانش بنیان تولیدکننده دارو با بیان اینکه بیش از ۲۵ محصول در این شرکت به تولید رسیده است، گفت: تمرکز اصلی این شرکت تولید مواد اولیه دارویی است که با مقدار تولید کم، ارزش افزوده بسیار بالایی دارند.

وی با بیان اینکه این دارو‌ها برای درمان بیماری‌های خاص مانند MS، سرطان و دیابت و نورودژنراتیو هستند، ادامه داد: تاکنون بیش از ۱۰ محصول دانش بنیان را به تولید رساندیم و در حال حاضر بزرگترین تولیدکننده پپتید‌های دارویی در کشور هستیم.

رضوانفر، تولید پپتید‌ها را در حوزه سرطان، چون تخمدان و پروستات، دیابت و MS ذکر کرد و یادآور شد: این شرکت تولید ماده اولیه دارویی را در دستور کار دارد و تاکنون ۲۰ ماده تولید شده دارویی تجاری سازی شده است.

وی ماده اولیه دارویی خط مقدم را تاثیرپذیری از اعمال تحریم‌ها دانست و گفت: از این رو ما در این حوزه برنامه ریزی‌هایی را انجام دادیم و مسیر این شرکت به گونه‌ای ترسیم شده است که بخش عظیمی از محصولات دانش بنیان ما در زمینه سنتز مواد مؤثره دارویی، تولید فرمولاسیون دارویی و توسعه دانش فنی محصول نهایی دارو‌های خاص است.

رضوانفر با اشاره به برنامه ریزی‌های این شرکت برای صادرات محصولات دانش بنیان دارویی، توضیح داد: ما برای صادرات ۲ دارو برای درمان بیماران مبتلا به MS در حال برنامه ریزی هستیم که یکی از آن‌ها داروی "گلاتیرامر استات" برای درمان بیماری MS است.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان با تاکید بر اینکه داروی گلاتیرامر استات تنها داروی پپتیدی تزریقی برای بیماری ام اس است، ادامه داد: علاوه بر آن برای صادرات داروی خوراکی "فینگولیمود" به عنوان اولین داروی خوراکی بیماری MS در حال ارزیابی هستیم.

وی خاطر نشان کرد: از آنجایی که اولویت ما تامین نیاز‌های سلامت کشور است، از این رو رفع نیاز‌های دارویی نظام سلامت کشور در صدر برنامه‌های این شرکت است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: بیماران خاص
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها