تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

ورود مسافر پاکستانی از پایانه مرزی میرجاوه ممنوع است

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سیستان و بلوچستان گفت: بر اساس تصمیمات مدیریت کرونا استانی ورود مسافر پاکستانی به داخل خاک کشور از ۸ اردیبهشت ماه جاری به پایانه مرزی میرجاوه ممنوع است.

کد خبر: ۸۹۰۸۹
۱۳:۳۰ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰

 پایانه مرزی میرجاوه

دیدارنیوز ـ به گزارش روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان ایوب کرد روز پنجشنبه در این باره اظهار داشت: با توجه به اعلام ستاد مدیریت کرونا استانی دستورالعمل‌های لازم از سوی این اداره کل به تمامی دستگاه‌های مستقر در پایانه مرزی میرجاوه به منظور جلوگیری از شیوع ویروس جهش یافته هندی ابلاغ شده است.

وی ادامه داد: این اداره کل بر اجرای تمامی دستورالعمل‌های ابلاغی ستاد کرونا اهتمام ویژه دارد.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: خروج مسافران از این پایانه مرزی به پاکستان بلامانع است، اما ورود ممنوع است.

کرد گفت: تبادلات تجاری با کشور دوست و همسایه پاکستان همچون روال گذشته با رعایت تمام پروتکل‌های بهداشتی در حال انجام است.

این در حالیست که یک منبع در گمرک میرجاوه گفت: هنوز دستورالعمل ممنوعیت ورود اتباع خارجی به این گمرک ابلاغ نشده است.

باوجودی که دولت ورود مسافران از هند و پاکستان را ممنوع اعلام کرده، اما روح‌الله لطیفی، سخنگوی گمرک کشور امروز گفته است: «بعد از گذشت چهار روز هنوز ابلاغ ممنوعیت ورود اتباع به دست آن‌ها نرسیده است و مسافران از مرز‌های زمینی پاکستان به ایران تردد می‌کنند.»

به گفته لطیفی، ۸۰ مسافر پاکستانی و پنج ایرانی امروز از مرز میرجاوه به تفتان پاکستان و ۷۲ پاکستانی و چهار ایرانی از مرز تفتان پاکستان به مرز میرجاوه سیستان و بلوچستان وارد شدند.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی