تیتر امروز

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند
گزارش اختصاصی دیدارنیوز از مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند

سردار حسین علایی در مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم ضمن بیان روایت خود از عملیات آمریکایی طبس و نحوه به شهادت رسیدن منتظرالقائم، در دفاع از عملیات ایران علیه اسرائیل گفت: اسرائیل...
در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی
عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران در تنگنای بیست و نهم

در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی

در بیست و نهمین برنامه از تنگنا و فصل سوم آن، حامد شجاعی میزبان عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران است و درباره تحولات درونی این تشکل و برخی مسائل مهم فضای سیاسی گفت‌وگو کرده است.

بلینکن سیاست دولت بایدن در قبال ایران را تشریح کرد

آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا در میزگردی مجازی به تشریح سیاست‌های دولت بایدن در قبال ایران پرداخت.

کد خبر: ۸۹۰۴۹
۱۰:۵۹ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰

بلینکن بایدن ایران

دیدارنیوز: وزیر امور خارجه آمریکا در پاسخ به خبرنگاران مواضع دولت بایدن را در قبال ایران تشریح کرد.

آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا در میز گردی که به شکل مجازی با خبرنگاران در این مرکز برگزار شد، در پاسخ به این سوال که سیاست آمریکا نسبت به ایران به ویژه فعالیت‌های آن در منطقه چیست و چگونه این مسائل از مذاکرات احیای توافق هسته‌ای در وین جدا می‌شوند، به طرح ادعا‌هایی علیه ایران به این شر پرداخت: ایران چالش‌ها و نگرانی‌های واضحی ایجاد می‌کند، از جمله فعالیت‌های ثبات‌زدا در منطقه، حمایت از تروریسم و طبعا نگرانی‌هایی که درباره سرکوب حقوق در داخل آن داریم و درباره یک برنامه هسته‌ای که سال‌ها در جامعه جهانی نگرانی‌های عمیقی درباره اهداف ایران ایجاد کرده همچنین درباره ظرفیت رو به افزایشش برای تولید بالقوه یک سلاح هسته ای، مواد شکافت پذیر که خودش یک جور سلاح است. ما درباره تمام آن‌ها نگرانیم.

علیرغم این که مقامات ایران بنا به فتوای مقام معظم رهبری کشورمان که تولید، نگهداری و به کارگیری تسلیحات هسته‌ای را حرام اعلام کرده اند، تاکید داشته اند برنامه هسته‌ای ایران اهداف صلح آمیز را دنبال می‌کند، بلینکن ادامه داد: چند سال پیش با شرکای اروپایی، روسیه و چین در مذاکراتی با ایران مشارکت کردیم که بر نگرانی هایمان درباره برنامه هسته‌ای اش متمرکز بود. توافقی که حاصل شد، یعنی برجام، در قطع دسترسی ایران به ظرفیت تولید مواد شکافت پذیر برای یک سلاح در کوتاه مدت کار موثری انجام داد. آن چه به آن زمان گریز می‌گویند، مدت زمانی را که طول می‌کشید ایران برای یک سلاح اتمی مواد شکافت پذیر بسازد را هم برای مدتی بیش از یک سال به تعویق انداخت. سرزده‌ترین مقررات نظارت‌ها و بازرسی‌هایی را داشت که تا به حال در یک توافق کنترل تسلیحاتی درباره اش مذاکره شده است.

وزیر امور خارجه آمریکا ادامه داد:، اما با وجود این که درباره آن توافق مذاکره کردیم و حتی به نتیجه رساندیمش، به وضوح گفتیم که هر وقت لازم باشد علیه فعالیت‌های ایران در زمینه‌های دیگری که قابل اعتراض بدانیم، تهدیدی علیه صلح و امنیت ایجاد کنند از جمله حمایت از تروریسم، فعالیت‌های ثبات زدا در منطقه، حقوق بشر وارد عمل می‌شویم. این دقیقا کاری است که هنوز انجام می‌دهیم.

بلینکن افزود: بنابراین این موارد اصلا مغایرت ندارند. مهم است هر جا که بتوانیم و هر قدر موثر که بتوانیم به چالش‌های ایجاد شده از جانب ایران بپردازیم و توانستیم این کار را در زمینه برنامه هسته‌ای آن انجام دهیم در حالی که سرسختانه در مقابل اقدامات در زمینه‌های دیگر ایستاده ایم. این سیاست ماست.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی