تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

بازی‌های ایران در انتخابی جام جهانی قطر به تعویق می‌افتد؟

دادگاه حکمیت ورزش طی روزهای آینده نظر خود درباره صدور دستور موقت برای به تعویق بازی‌های انتخابی جام جهانی در گروه ایران را اعلام خواهد کرد.

کد خبر: ۸۸۹۵۳
۱۵:۰۲ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰

 ایران جام جهانی

دیدارنیوز - از حدود یک ماه دیگر رقابت‌های انتخابی جام جهانی در قاره آسیا آغاز می‌شود و بنابر تصمیم AFC، بازی‌های باقی مانده از گروه ایران به صورت متمرکز در بحرین برگزار می شود؛ تصمیمی که از ابتدا با مخالفت فدراسیون فوتبال ایران همراه بود و اکنون مراحل قضایی این پرونده در دادگاه حکمیت ورزش (CAS) دنبال می‌شود.

فدراسیون فوتبال ایران در این پرونده، ضمن اعتراض به صلاحیت نداشتن دبیرخانه AFC برای تصمیم‌گیری درباره میزبان این گروه، خواستار رسیدگی سریع به پرونده و همینطور صدور دستور موقت شده  است که تا به حال کنفدراسیون فوتبال آسیا با هر دو مورد مخالفت کرده است.

در واقع بعد از مخالفت این کنفدراسیون با رسیدگی سریع به پرونده قبل از برگزاری بازی‌ها و جلوگیری از هرگونه تضییح حقوق ایران، اکنون بحث دستور موقت برای جلوگیری از بازی ها روی میز است و CAS به زودی در ارتباط با این موضوع تصمیم‌گیری می‌کند.

فدراسیون فوتبال ایران مدعی است که حقوق قانونی این فدراسیون و تیم ملی ضایع شده و دادگاه حکمیت ورزش با صدور دستور موقت مبنی بر موکول شدن برگزاری بازی‌های انتخابی جام‌جهانی به بعد از تصمیم‌گیری درباره پرونده، از هر گونه تضییع حقوق ایران جلوگیری خواهد کرد.

کنفدراسیون فوتبال آسیا بعد از گذشت مهلت قانونی خود برای ارائه توضیحات، اعلام کرده صور دستور موقت برای جلوگیری از برگزاری بازی‌ها موجب تاخیر در برگزاری و تمام نشدن به‌موقع مسابقات مقدماتی باقیمانده گروه C خواهد شد.
البته وکلای کنفدراسیون توضیحی در ارتباط با صلاحیت نداشتن دبیرخانه AFC برای انتخب میزبان‌ها نداشته اما مدعی شده این تصمیم به علت وضعیت ویروس کرونا و واکسیانسیون عمومی در ایران اتخاذ شده است.

طی روزهای آینده و قبل از رسیدگی به پرونده اصلی، ریاست بخش تجدیدنظر CAS یا معاون وی، تصمیم خود در خصوص پذیرش یا رد درخواست دستور موقت فدراسیون فوتبال ایران را صادر و اعلام خواهد نمود.

CAS به علت حساسیت این موضوع، رسیدگی به پرونده را با سه داور انجام خواهد داد و چه بسا همین اهمیت، باعث صدور دستور موقت به نفع ایران شود اما با توجه به اوضاع و احوال برگزاری مسابقات انتخابی جام جهانی در آسیا که بیش از یک سال به تعویق افتاده و همین الان هم از برنامه عقب‌تر است، احتمال دارد، CAS از صدور دستور موقت خودداری کند.

با وجود پیگیری این مسئله از بخش حقوقی فدراسیون، تیم ملی ایران به علت انتخاب بحرین به میزبان بازی‌های گروه C، ماه آینده راهی کیش می‌شود تا بعد از برگزاری اردویی یک هفته‌ای و رسیدن به آمادگی لازم، راهی بحرین شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی