تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

خطر انقراض از سر گوزن زرد ایرانی گذشت

معاون محیط طبیعی اداره کل محیط زیست آذربایجان غربی گفت: براساس آخرین برآورد، ۲۹ راس گوزن زرد ایرانی درجزیره اشک دریاچه ارومیه دیده شده است.

کد خبر: ۸۸۸۴۵
۰۹:۵۴ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰

گوزن زرد ایرانی

دیدارنیوز ـ حجت جباری افزود: درحال حاضر جزیره اشک که دومین جزیره بزرگ پارک ملی دریاچه ارومیه با ۲۳۰۰ هکتار یکی از زیستگاه این نوع گوزن است که طبق آخرین برآورد انجام شده تعداد ۲۹ راس گوزن زرد ایرانی در این جزیره دیده شده است.

وی با اشاره به اینکه گوزن زرد ایرانی در فهرست قرمز ارائه شده از طرف اتحادیه بین المللی حفاظت (IUCN) در رده EN قرار دارد، که به معنی انقراض است، تصریح کرد:در سال‌های گذشته اقدامات مناسبی جهت حفظ این گونه توسط سازمان حفاظت محیط زیست صورت گرفته به طوری که نسل آن از انقراض حتمی نجات یافت.

وی یاد آور شد: ازجمله اقدامات مهم صورت گرفته معرفی این گونه در زیستگاه‌های مناسب برای زیست گوزن زرد ایرانی در استان‌های مختلف کشور بوده که بعضی از آن‌ها زاد آوری و افزایش جمعیت اتفاق افتاده است.

جباری اظهارکرد: وجود برخی مشکلات ازجمله کاهش منابع آب شرب وعلوفه و ورود گونه‌های مهاجم گوشتخوار شغال وپلنگ موجب کاهش جمعیت گوزن زرد ایرانی در جزیره اشک شده است.

معاون محیط طبیعی اداره کل محیط زیست آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: هرچند اقدامات بسیار زیادی برای کنترل جمعیت شغال در جزایر انجام شده، ولی به دلیل گستردگی جزایر و دشواری تردد به آن‌ها و شب زی بودن شغال حذف کامل این گونه‌های مهاجم از جزایر امکان پذیر نشده است.

وی یاد آور شد: برابر برنامه عملی ملی تدوین شده جهت نجات نسل گوزن زرد ایرانی که به آذربایجان غربی هم ابلاغ شده، محوطه ۲۲هکتاری پاسگاه محیط بانی رشکان به عنوان مرکز تکثیر گونه شمال غرب کشور انتخاب شده که جهت تجهیز آن تاکنون نزدیک به ۱۰میلیارد ریال هزینه شده و پروژه ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

معاون محیط طبیعی اداره کل محیط زیست آذربایجان غربی ادامه داد: همچنین در داخل جزیره اشک تعداد آب انبار‌ها وآبشخور‌ها راجهت تامین آب مناسب وکافی افزایش دادیم و سیستم دریافت تصاویر به صورت آنلاین با نصب دوربین در این جزیره درحال استفاده است تا هرگونه تهدید و تعارضی درمنطقه شناسایی و بلافاصله درجهت کنترل آن اقدام شود.

منبع: ایسنا
برچسب ها: گوزن ایرانی
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير