تیتر امروز

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد
در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در باکو مطرح شد

افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد

ما باید با آمریکا به صورت مستقیم مذاکره کنیم. باید همه مسائل را روی میز گذاشته و به سمت حل همه مسائل با آن حرکت کنیم. پکن و مسکو هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد. آنها به دنبال منافع...
فاتح برائی: ناترازی ۱۲ میلیون لیتری در تولید بنزین/ زیان دو میلیارد دلاری از صادرات گاز مایع؛ چه کسی پاسخگوست؟
گفت و گوی دیدار در برنامه دیدار اقتصادی با کارشناس حوزه انرژی

فاتح برائی: ناترازی ۱۲ میلیون لیتری در تولید بنزین/ زیان دو میلیارد دلاری از صادرات گاز مایع؛ چه کسی پاسخگوست؟

دیدار اقتصادی در یکی دیگر از برنامه‌ها به سراغ فاتح برائی، کارشناس حوزه انرژی رفت. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد: تفاوت نرخ صادراتی گاز مایع با نرخ واردات بنزین، کشور را متحمل زیان ۲ میلیارد دلار...

صدای دایی هست، تصویر دایی نیست

«درست یا غلط، علی دایی یکی از ابرچهره‌های تاریخ فوتبال ایران است؛ آن‌ قدر که اگر هم خودش نباشد، اسمش به بهانه‌های مختلف مطرح خواهد بود.»

کد خبر: ۸۸۷۲۲
۱۲:۳۱ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰

صدای دایی هست، تصویر دایی نیست

دیدارنیوز - روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: «در شرایطی که دوری علی دایی از فوتبال ایران همچنان ادامه دارد، در هفته‌های آغازین سال ۱۴۰۰ بیش از پیش نام او بر سر زبان‌ها افتاده است. برای فوتبالی‌ها انگار این بهار با نام شهریار گره خورده و به بهانه‌های مختلف، مکرر در مورد او بحث می‌شود. هنوز مشخص نیست دایی چه زمانی به میادین باز خواهد گشت اما همین حضور پررنگ او در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی نشان‌دهنده «غیر قابل حذف» بودن این سرمایه فوتبال ایران است.

آن ویدئوی قدیمی

پنج سال پیش علی دایی به‌ عنوان سرمربی وقت نفت تهران در یک نشست خبری حاضر شد و با همان هیجان و عصبانیت‌های خاص خودش چند کلمه در مورد تفاوت‌های نام «عباس بوعذار» و «محمدی» حرف زد. آن زمان قیاس جالب و بامزه دایی باعث خنده حضار شد اما هیچ‌کس تصورش را هم نمی‌کرد این قطعه ویدئوی فراموش‌شده، پنج‌سال بعد به سوژه داغ شبکه‌های اجتماعی تبدیل شود. انگار که تازه ظرفیت‌های سرگرم‌کننده این مصاحبه کشف شده باشد، در طول چند هفته گذشته ویدئوی مورد نظر هزاران بار بازنشر شده است.

داستان استقلالی‌بودن

همیشه شایعاتی در مورد استقلالی‌بودن علی دایی به گوش می‌رسید. به هر حال او یکی از اسطوره‌های تاریخ پرسپولیس است و این پارادوکس می‌توانست در نوع خودش جالب باشد. سرانجام در روزهای آغازین سال جدید دایی در مصاحبه‌ای به صراحت و با صداقت اعلام کرد در کودکی هوادار استقلال بوده اما بعد از حضور در پرسپولیس تعلقات قبلی‌اش را فراموش کرده است و همچنان سرخ‌ها را دوست دارد.

حکایت سوپرلیگ

علی دایی آن‌ قدر نام بزرگی در فوتبال هست که حتی سوپرلیگ اروپا هم به او ربط پیدا کند. بعد از کودتای ۱۲ باشگاه موسس برای راه‌اندازی سوپرلیگ از همین امسال، فیفا اعلام کرد هر بازیکنی در این مسابقات حاضر شود از بازی‌های ملی محروم خواهد شد. از قضا یوونتوس هم جزو موسسان بود و اگر رونالدو برای این تیم در سوپرلیگ به میدان می‌رفت، دیگر قادر به حضور در مسابقات ملی نبود. این مساله می‌توانست به غیرمنتظره‌ترین شکل ممکن رکورد گل‌های ملی علی دایی را از گزند رونالدو مصون نگه دارد اما خب ایده سوپرلیگ لغو شد و رونالدو هم می‌تواند در مسابقات ملی پرتغال شرکت کند.

رابطه با علی کریمی

زمانی که علی کریمی نامزد انتخابات فدراسیون فوتبال شد، بسیاری انتظار داشتند علی دایی از او حمایت کند اما شهریار این کار را نکرد تا باز هم داستان اختلاف دو طرف مطرح شود. او اما اخیرا گفته صرفا به این دلیل از کریمی حمایت نکرد که برنامه خاصی از وی یا سایر کاندیداها ندیده بود. دایی همچنین اضافه کرده عدم پیروزی در انتخابات فدراسیون، به سود و صلاح کریمی بوده است.

اعتراض کرونایی

تازه‌ترین اتفاقی هم که اسم علی دایی را سر زبان‌ها انداخت، اعتراض تند او به بهانه افزایش تعداد قربانیان کرونا و نیز تاخیر در واکسینه‌شدن مردم بود. دایی این مطلب را روی صفحه شش‌ونیم میلیون نفری اینستاگرامش منتشر و بازتاب بسیار وسیعی هم پیدا کرد. درست یا غلط علی دایی با این مختصات، یکی از ابرچهره‌های تاریخ فوتبال ایران است؛ آن‌ قدر که اگر هم خودش نباشد، اسمش به بهانه‌های مختلف مطرح خواهد بود.»

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۰ تير
امروز جمعه ۲۰ تير
امروز جمعه ۲۰ تير
امروز جمعه ۲۰ تير