تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

اسکوچیچ هفته آینده به کیش می‌رود

سرمربی کروات تیم ملی برای بازدید از جزیره کیش و بررسی محل برگزاری اردوی ایران، به این جزیره می‌رود.

کد خبر: ۸۸۷۰۰
۱۱:۵۲ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰

اسکوچیچ

دیدارنیوز - اردوی تیم ملی ایران از چهارم تا دهم خرداد در ورزشگاه المپیک کیش برگزار می‌شود و تیم ملی به مدت هفت روز زیر نظر دراگان اسکوچیچ به تمرین می‌پردازد. این اردو به منظور آماده‌سازی تیم ملی برای حضور در بحرین و برگزاری دیدارهای انتخابی جام جهانی در جنوب ایران و در کنار آب‌های خلیج فارس در نظر گرفته شده است.

مهم‌ترین معضل و دغدغه‌ در ارتباط با اردوی کیش، آماده‌سازی ورزشگاه المپیک این جزیره است که تا قبل از اردوی تیم ملی، از نظر سخت‌افزاری در وضعیت مناسبی به سر نمی‌برد اما بعد از قطعی شدن برگزاری اردو در این منطقه، ورزشگاه و به خصوص زمین چمن این مجموعه در حال آماده‌سازی است.

با این وجود دراگان اسکوچیچ از عزیمت به این جزیره خبر داده است. او روز شنبه هفته آینده به کیش می‌رود تا از نزدیک وضعیت هتل، زمین تمرین تیم ملی، سالن بدنسازی و همین‌طور آب و هوای منطقه را زیر نظر بگیرد.

اسکوچیچ در ارتباط با این موضوع افزود: قبل از شروع اردو من زودتر به کیش خواهم رفت و همه چیز را چک می‌کنم چرا که اصلا فرصت ریسک نداریم. ما باید آگاه باشیم از این موضوع که امتیازات کم‌تری نسبت به تیم‌ها داریم و هر کاری که از دست‌مان بربیاید انجام می‌دهیم.

طبق آخرین تصاویر منتشر شده در سایت فدراسیون فوتبال، هنوز زمین چمن ورزشگاه المپیک با شرایط ایده‌آل فاصله بسیاری داد اما هنوز یک ماه تا برگزاری اردو باقی مانده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر