تیتر امروز

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد
در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در باکو مطرح شد

افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد

ما باید با آمریکا به صورت مستقیم مذاکره کنیم. باید همه مسائل را روی میز گذاشته و به سمت حل همه مسائل با آن حرکت کنیم. پکن و مسکو هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد. آنها به دنبال منافع...
فاتح برائی: ناترازی ۱۲ میلیون لیتری در تولید بنزین/ زیان دو میلیارد دلاری از صادرات گاز مایع؛ چه کسی پاسخگوست؟
گفت و گوی دیدار در برنامه دیدار اقتصادی با کارشناس حوزه انرژی

فاتح برائی: ناترازی ۱۲ میلیون لیتری در تولید بنزین/ زیان دو میلیارد دلاری از صادرات گاز مایع؛ چه کسی پاسخگوست؟

دیدار اقتصادی در یکی دیگر از برنامه‌ها به سراغ فاتح برائی، کارشناس حوزه انرژی رفت. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد: تفاوت نرخ صادراتی گاز مایع با نرخ واردات بنزین، کشور را متحمل زیان ۲ میلیارد دلار...
مدیرکل دفتر ترانزیت سازمان راهداری:

ورود اتباع هندی و مسافران این کشور به ایران ممنوع است

مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل‌ونقل بین‌المللی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اظهار داشت: از ورود تمام افرادی که به صورت مستقیم و غیر مستقیم از کشور هند، بخواهند وارد ایران شوند، جلوگیری می‌شود و افرادی که اخیرا سفری به هند داشته‌اند و بخواهند از مرز هند به پاکستان و از پاکستان یا از مرز افغانستان به ایران بیایند، اجازه ورود به کشورمان را ندارند.

کد خبر: ۸۸۶۵۰
۰۹:۳۹ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰

ممنوعیت ورود اتباع هندی

دیدارنیوز ـ جواد هدایتی با توجه به شدت شیوع کرونا در کشور هند درباره آخرین تصمیمات برای تردد مسافر و کالا در مرز ایران و پاکستان اظهار داشت: طبق آخرین تصمیمات ابلاغ شده، ورود اتباع هندی از مرز‌های زمینی ممنوع است و برای اجرای این ممنوعیت نظارت ویژه بر مرز‌های ایران و پاکستان داریم.

وی تاکید کرد: همچنین از ورود تمام افرادی که به صورت مستقیم و غیر مستقیم از کشور هند، بخواهند وارد ایران شوند، جلوگیری می‌شود و افرادی که اخیرا سفری به هند داشته‌اند و بخواهند از مرز هند به پاکستان و از پاکستان یا از مرز افغانستان به ایران بیایند، اجازه ورود به کشورمان را ندارند.

مدیرکل دفتر ترانزیت سازمان راهداری درباره پروتکل ورود اتباع پاکستانی به ایران گفت: هر چند ورود اتباع پاکستانی از مرز‌های مشترک به کشورمان ممنوع نیست، اما این افراد با تشدید پروتکل‌های بهداشتی غربالگری می‌شوند و در صورتی که تست پی سی آر منفی داشته باشند که این تست در مرز هم گرفته می‌شود، اجازه ورود به ایران را دارند.

هدایتی تاکید کرد: البته جلوی ورود افراد مشکوک گرفته می‌شود به این معنا که اگر تست فردی منفی باشد، اما علایم ابتلا به ویروس کرونا را داشته باشد اجازه ورود به کشور را ندارد.

وی افزود: نظارت‌های بهداشت مرزی و نمایندگان وزارت بهداشت در مرز‌های مشترک ایران و پاکستان جدی‌تر و تشدید شده است.

هدایتی ادامه داد: پس از شیوع ویروس کرونا تردد مسافر بین مرز‌های ایران و پاکستان به حداقل رسیده و در حال حاضر تردد مسافر در مرز میرجاوه کمتر از ۱۲۰ نفر در روز است.

مدیرکل دفتر ترانزیت سازمان راهداری درباره تردد تجاری بین ایران و پاکستان و ورود کامیون‌های اعزام شده از مبدا هند، اظهار داشت: از آنجایی که هند و پاکستان روابط سیاسی خوبی ندارند، میزان تجارت این دو کشور هم بالا نیست و معمولا کامیون هندی از مرز پاکستان وارد سایر کشور‌ها نمی‌شود.

هدایتی ادامه داد: درباره تجارت با کشور پاکستان هم، عمده تبادلات صادراتی از سوی ایران است و در این تبادلات ایران سهم ۸۰ درصدی در صادرات دارد و تنها ۲۰ درصد واردات از پاکستان انجام می‌شود که البته این کامیون‌ها هم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی وارد کشورمان می‌شوند.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۰ تير
امروز جمعه ۲۰ تير
امروز جمعه ۲۰ تير
امروز جمعه ۲۰ تير