تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...

مبلغ وام کرونا باید بیشتر باشد تا از آن استقبال کنند

یک کارشناس حوزه کار معتقد است مبلغ وام کرونا باید بیشتر و مدت بازپرداخت آن طولانی‌تر باشد تا صاحبان مشاغل و بنگاه‌ها از آن استقبال کنند.

کد خبر: ۸۸۵۳۱
۱۲:۴۴ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۰

مبلغ وام کرونا

دیدارنیوز ـ حمید حاج اسماعیلی در ارزیابی علت استقبال کم از تسهیلات حمایتی کرونا اظهار کرد: در بحث حمایت از کسب و کار‌ها انتظار می‌رفت کمک‌ها و حمایت‌ها بیشتر از این باشد، چون تنها وام موثر نیست از طرفی این وام هم مبلغش کم بود و هم باید با سود پرداخت می‌شد لذا استقبال زیادی از آن نشد.

وی ادامه داد: معمولا کمک‌هایی که بیشتر کشور‌ها در حوزه کرونا صورت دادند با بهره صفر درصد بود تا فشار به بنگاه‌ها و تولیدکنندگان وارد نیاید، ولی این رویه در کشور ما به دلیل محدودیت‌های مالی اجرا نشد.

این کارشناس حوزه کار تصریح کرد: متاسفانه مشکلاتی هم که در حوزه بانکی با آن روبه رو هستیم مزید بر علت شده تا شرایط آسان و ارزانی برای استفاده تولیدکنندگان و بنگاه‌ها از تسهیلات حمایتی کرونا فراهم نشود.

حاج اسماعیلی تصریح کرد: اگر شعار امسال که بر مانع زدایی و پشتیبانی از تولید تاکید دارد جزو تکالیفی است که مسئولان در قبال بخش تولید و کارآفرینان دارند انتظار داریم امسال شرایط تسهیلات دهی بهتر شود.

این کارشناس حوزه کار متذکر شد: با توجه به اینکه پیش بینی می‌شود موج چهارم کرونا به دلیل آنکه واکسیناسیون در کشور ما کمی عقب‌تر انجام شده با شدت بیشتری همراه باشد، لازم است طرح حمایت از بازار کار به شکل جدی‌تر مطرح شود و یک بسته موثر و جامع در حوزه بازار کار با رعایت پروتکل‌های بهداشتی تدوین شود تا هم نگرانی‌ها از به خطر افتادن سلامتی برطرف شود و هم تولیدکنندگان آسیب زیادی نبینند.

حاج اسماعیلی با بیان اینکه مبلغ وام کرونا باید موثرتر باشد و با شرایط آسان تری در اختیار متقاضیان قرار گیرد، گفت: برای آنکه صاحبان مشاغل و تولیدکنندگان از وام کرونا استقبال کنند باید مدت بازپرداخت آن طولانی‌تر باشد و بانک‌ها در موعد سررسید با تولیدکنندگان توافق کنند.

وی گفت: دولت می‌تواند اعتبار خاصی را در این بخش برای بانک‌ها در نظر بگیرد، ولی با توجه به کسری بودجه و شرایط اقتصادی کشور به نظر می‌رسد که امکانپذیر نیست.

این کارشناس حوزه کار در پایان تاکید کرد: اگر به لحاظ سیاسی، شرایط مذاکرات به خوبی پیش برود می‌تواند نتایج مثبتی برای اقتصاد کشور به دنبال داشته باشد و گشایش جدیدی در بازار کار اتفاق بیفتد در آن صورت بانک‌ها ناچارند به تبع شرایط سیاسی و اقتصادی ایجاد شده در کشور با تولیدکنندگان بیش از گذشته مدارا کنند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: وام کرونا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی