تیتر امروز

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران 

سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ سیدحسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی و فعال سیاسی اصلاح‌طلب رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...

مراکش: معالجه رهبر پولیساریو در اسپانیا با نام جعلی "رسوایی" است

نخست‌وزیر مراکش اعلام کرد، معالجه رهبر جبهه پولیساریو در اسپانیا با اسم و ویزای جعلی "رسوایی بزرگی" است.

کد خبر: ۸۸۴۸۸
۱۰:۵۹ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۰

مراکش:

دیدارنیوز - به نقل از روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، سعدالدین العثمانی، نخست‌وزیر مراکش در دیداری با مسئولان حزب عدالت و توسعه حاکم گفت: معالجه ابراهیم غالی، رهبر جبهه پولیساریو با نام و ویزای جعلی در اسپانیا رسوایی بزرگی است. هیچ کسی نمی‌تواند با نام جعلی به جایی در جهان سفر کند.

حزب مخالف سوسیالیست پیشرو مراکش نیز در بیانیه‌ای استقبال اسپانیا از دبیرکل پولیساریو را محکوم و اعلام کرد: آنچه باعث می‌شود این اقدام را محکوم کنیم بعد انسانی نیست بلکه سرپوش گذاشتن اسپانیا روی این موضوع و استقبال از فرد مذکور با هویت جعلی و اطلاع ندادن به ما است.

در بیانیه این حزب آمده است: اسپانیا باید توضیحی برای این رفتار خود بدهد.

بعد از استقبال مخفیانه اسپانیا از ابراهیم غالی، که با هویت جعلی الجزایری برای درمان ویروس کرونا وارد مادرید شده است، وزارت خارجه مراکش سفیر اسپانیا در رباط را احضار و از وی درباره این اقدام کشورش توضیح خواست.

نزاع میان مراکش و پولیساریو درباره صحرای غربی سال ۱۹۷۵ آغاز شد و بعدا به نزاع مسلحانه‌ای تبدیل شد که تا ۱۹۹۱ ادامه داشت و در آن سال دو طرف توافق آتش‌بس امضا کردند. مراکش صحرای غربی را جزو خاک خود می‌داند و حکومت خودگردان تحت حاکمیت خود را پیشنهاد می‌دهد اما پولیساریو خواهان برگزاری همه‌پرسی برای تعیین سرنوشت است. الجزایر نیز که میزبان آوارگانی از این منطقه است، از این طرح حمایت می‌کند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر