تیتر امروز

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.
مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد

این صد و سی و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست در ایران و البته، برخی مناقشات بر اولویت‌سنجی در بحث منافع ملی کشور، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و اکبر اعلمی، دو تن از فعالین سیاسی...

تزریق واکسن کرونا به ۸۰ ساله‌ها از سه‌شنبه/ نیازی به مراجعه حضوری برای ثبت‌نام نیست

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا روز گذشته ضمن اعلام سایت رسمی ثبت‌نام واکسیناسیون کرونا و جزئیات فاز دوم واکسیناسیون کرونا، گفت: فاز اول واکسیناسیون کرونا (واکسیناسیون کادر بهداشت و درمان) در کشور انجام شده و از سه‌شنبه (۷ اردیبهشت) فاز دوم واکسیناسیون کرونا در کشور آغاز می‌شود و واکسن به افراد ۸۰ سال به بالا تزریق خواهد شد.

کد خبر: ۸۸۴۸۳
۱۰:۴۲ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۰

واکسیناسیون کرونا سالمندان

دیدارنیوز ـ دکتر علیرضا رییسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا عصر امروز (یکشنبه) درباره ثبت نام برای واکسیناسیون کرونا در فاز دوم، اظهار کرد: تاکید می‌کنیم که هیچ گونه مراجعه حضوری به مراکز بهداشتی و درمانی کشور برای ثبت نام در فاز دوم واکسیناسیون کرونا وجود ندارد.

وی ادامه داد: آغاز واکسیناسیون فاز دوم کرونا از روز سه شنبه فقط برای افراد ۸۰ سال به بالا خواهد بود. در اکثر شهر‌ها و روستا‌های ایران، پرونده الکترونیک این افراد در اختیار حوزه بهداشت قرار دارد و بنابراین از طریق تلفن و از مرکز بهداشت با آن‌ها تماس گرفته می‌شود و آنان در روز و ساعت مشخص برای تزریق واکسن فرا خوانده می‌شوند.
تکلیف کسانی که پرونده سلامت ندارند

رییسی اظهار کرد: ممکن است برخی افراد دارای پرونده الکترونیک سلامت نباشند که در این زمینه قرار شده همه روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی در سراسر کشور، شماره تلفنی را از هفته آینده یعنی ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ اعلام کنند تا افراد ۸۰ سال به بالا که با آن‌ها تماس گرفته نشده، با آن شماره تلفن تماس بگیرند و اطلاعات آن‌ها برای واکسیناسیون کرونا ثبت شود.

وی ادامه داد: بنابراین هیچ گونه مراجعه حضوری برای ثبت نام واکسیناسیون افراد ۸۰ سال به بالا به مراکز بهداشتی و درمانی نخواهیم داشت و اطلاعات به صورت تلفنی اخذ و ثبت می‌شود.

اعلام رسمی سایت ثبت نام واکسیناسیون کرونا

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: برای سایر گروه‌های سنی نیز از هفته آینده سایت Salamat.gov.ir معرفی شده و افراد به این سایت مراجعه کرده و اسم آن‌ها ثبت می‌شود.

وی ادامه داد: بر اساس ثبت نام انجام شده، برای افراد پیامک ارسال شده و به آن‌ها اطلاع داده می‌شود که در کدام فاز واکسیناسیون قرار گرفته‌اند. سپس از طریق پیامک از افراد برای واکسیناسیون دعوت می‌شود.

واکسیناسیون کرونا در شبکه بهداشت رایگان است

رییسی تاکید کرد: واکسیناسیون در شبکه بهداشت در سراسر کشور به صورت رایگان انجام شده و هیچ گونه وجهی برای ثبت نام و تزریق واکسن پرداخت نمی‌شود.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر