تیتر امروز

پیام نوروزی عوام‌الملک/ سنه مطالبه جمعی عوام برای استراحت عمومی خواص
افاضات اضافه

پیام نوروزی عوام‌الملک/ سنه مطالبه جمعی عوام برای استراحت عمومی خواص

در روز اول بهار، عوام‌الملک در نامه‌ای بسیار مهم به خواص از آنها خواسته زیاد زحمت نکشند و کمی هم استراحت کنند. او به نمایندگی از عوام پیشنهاد داده که سنه یکهزار و چهارصد و چهار خورشیدی را سنه...
علی جمالیان: بیماران قلبی عروقی از خارج برای درمان به ایران می‌آیند
گفت‌وگوی دیدار در برنامه "مهمان من" با رییس بیمارستان شهید لواسانی

علی جمالیان: بیماران قلبی عروقی از خارج برای درمان به ایران می‌آیند

سید علی جمالیان، فوق تخصص جراحی قلب و رییس بیمارستان شهید لواسانی در برنامه مهمان من از آخرین و تازه‌ترین یافته‌های علم پزشکی در حوزه قلب می‌گوید.
هر چه می‌خواهی باش، وقتی به حقوق مردم تجاوز کردی؛ باطل هستی/ارزش یک نظام به میزان احترام به حقوق افراد جامعه است/کسانی که به حریت و به حقوق انسان‌ها احترام می‌گذارند به علی نزدیک‌ترند/سیاست جایی نیست که کسی بگوید من به خدا پاسخ می‌دهم، اول باید به‌مردم پاسخ داد
در سی‌امین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد (قسمت اول):

هر چه می‌خواهی باش، وقتی به حقوق مردم تجاوز کردی؛ باطل هستی/ارزش یک نظام به میزان احترام به حقوق افراد جامعه است/کسانی که به حریت و به حقوق انسان‌ها احترام می‌گذارند به علی نزدیک‌ترند/سیاست جایی نیست که کسی بگوید من به خدا پاسخ می‌دهم، اول باید به‌مردم پاسخ داد

در سی‌امین برنامه دیدار اندیشه که مقارن با شب قدر منتشر می‌شود با ناصر مهدوی با موضوع "شب قدر یا شب قتل" گفتگو کردیم.

دولت برای تکمیل مسکن مهر پردیس ۵ هزار میلیارد تومان تخصیص می‌دهد

مدیرعامل شرکت عمران شهرجدید پردیس گفت: از محل تبصره۸ بودجه سال ۱۴۰۰ و با نگاه ویژه دولت به مسکن مهر پردیس وام ۵ هزار میلیارد تومانی برای تکمیل پروژه‌ها تخصیص داده می‌شود.

کد خبر: ۸۸۳۴۴
۱۲:۲۴ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۰

مهدی هدایت مسکن مهر

دیدارنیوز ـ مهدی هدایت گفت: این وام پس از وام یک هزار میلیارد تومانی سال گذشته از محل تبصره ۸ دومین مرحله دریافت تسهیلات شرکت عمران پردیس از بانک مسکن است و بازپرداخت این وام بر اساس تفاهم انجام شده از محل منابع داخلی شرکت عمران خواهد بود.

وی با اشاره به منابع تامین بودجه برای تکمیل پروژه توسط شرکت عمران، اظهار داشت: فروش عرصه، تهاتر اراضی، فروش املاک و مستغلات، تسهیلات بانک مسکن، دریافت آورده تکمیلی از مالکان ثانویه، دریافت وام از محل تبصره ۸ راه‌های تامین منابع مالی برای تکمیل پروژه‌های مسکن مهر توسط این شرکت است.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پردیس گفت: برای تامین منابع مالی طی ۱۷ ماه گذشته پی گیری‌های زیادی انجام شد و در حال حاضر بسیاری از موانع برطرف و زیر ساخت‌های قانونی تامین مالی نیز فراهم شده تا منابع مورد نیاز بر اساس برنامه ریزی انجام شده به همه پروژه‌های مسکن مهر پردیس تزریق شود.

هدایت با بیان اینکه پروژه شهر جدید پردیس فعالترین و بزرگترین پروژه عمرانی در سراسر کشور است، اظهار داشت: فعال سازی تمامی کارگاه‌های عمرانی مسکن مهر در فاز‌های ۱۱،۵،۸، ۹، ورود شرکت‌های بزرگ زیر ساختی به این پروژه مانند قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) و تعیین تکلیف مشکلات در بیش از ۲ سال گذشته برای پیشبرد پروژه‌های عمرانی اجرایی شده است.

وی در ادامه توضیح داد: با تزریق این وام به پروژه‌های عمرانی پردیس، به زودی باقیمانده پروژه‌ها تکمیل‌خواهد شد و پرونده پروژه ۸۴ هزار واحدی مسکن مهر پردیس بسته خواهد شد.

در سال ۹۱ کلنگ ساخت حدود ۸۱ هزار واحد مسکن مهر پردیس بر زمین خورد و مقرر شد که واحد‌های مسکونی ۱۸ ماهه به متقاضیان تحویل داده شود.

با تغییررویکرد وزارت راه و شهرسازی و مدیریت جدید شرکت عمران شهر جدید پردیس تا پایان سال ۹۸ در حدود ۴۵ هزار واحد تکمیل و به بهره برداری رسید.

شهرستان پردیس با جمعیتی در حدود ۳۰۰ هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد که پس از بارگذاری کامل مسکن مهر پردیس این جمعیت به ۶۰۰ هزار نفر خواهد رسید.

منبع: ایرنا
برچسب ها: مسکن مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی